A la recerca dels Animals Invisibles

Publicado el 21 de marzo de 2019

“Animales invisibles” és un projecte multimèdia on l’escriptor Gabi Martínez segueix el rastre d’animals considerats “misteriosos”, ja sigui per pertànyer a la mitologia d’una cultura, per estar presumptament extingits, o, simplement, perquè són pràcticament impossibles de localitzar.

Durant la recerca d’aquests animals, considerats simbòlics dins del territori explorat, descobrim no només la geografia d’un país, sinó també l’imaginari d’una societat, analitzant la relació (o no relació) dels habitants amb aquest animal, la seva manera de cuidar-lo, perseguir-lo o recordar-lo.

__________________________

«Animales invisibles» es un proyecto multimedia donde el escritor Gabi Martínez sigue el rastro de animales considerados «misteriosos», haya sido por pertenecer a la mitología de una cultura, por estar presuntamente extinguidos, o, simplemente, porque son prácticamente imposibles de localizar.

Durante la búsqueda de estos animales, considerados simbólicos dentro del territorio explorado, descubrimos no sólo la geografía de un país, sino también el imaginario de una sociedad, analizando la relación (o no relación) de los habitantes con este animal, su manera de cuidarlo, perseguirlo o recordarlo.

 

El bec sabata a Uganda. El tigre coreà. El tapir a Veneçuela. El moa neozelandès. I fins i tot la Gran Barrera de Corall. Aquests són alguns dels animals que formen part d’aquest projecte i que ara queden recollits en un llibre editat per Nordica Libros i Capitán Swing.

El proper dimarts 2 d’abril, Gabi Martínez presentarà el llibre a Xperience Barcelona, acompanyat de Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista, escriptor i guia de viatges, que ha acompanyat al Gabi en aquesta fascinant recerca dels animals invisibles.

______________________________

El pico zapato en Uganda. El tigre coreano. El tapir en Venezuela. El moa neozelandés. E incluso la Gran Barrera de Coral. Estos son algunos de los animales que forman parte de este proyecto y que ahora quedan recogidos en un libro editado por Nórdica Libros y Capitán Swing.

El próximo martes 2 de abril, Gabi Martínez presentará el libro en Xperience Barcelona, ​​acompañado de Jordi Serrallonga, arqueólogo, naturalista, escritor y guía de viajes, que ha acompañado a Gabi en esta fascinante búsqueda de los animales invisibles.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *