Bahía, una experiència…

Publicado el 15 de mayo de 2018

Eva Arbat va néixer a Catalunya on es va formar en ciències ambientals. Ha dedicat gairebé tota la seva vida a treballar en el món de l’educació, voluntariat i el desenvolupament local sostenible. El 2005 s’instal·la a Badia, treballant en projectes de desenvolupament humà i conservació ambiental amb joves i famílies d’agricultors tradicionals, acompanyant a voluntaris nacionals i internacionals i construint ponts entre el sector turístic i projectes del tercer sector. És una dels fundadors de l’ONG brasilera Moviment Mecenes dóna Vida on treballen al costat de la Cellera de Ter, per a la conservació ambiental i el desenvolupament humà i socioeconòmic de les famílies d’agricultors tradicionals de l’Àrea de Protecció Ambiental Costa d’Itacaré / Serra Grande, Badia – Brasil.

_________________

Eva Arbat nació en Cataluña donde se formó en ciencias ambientales. Ha dedicado casi toda su vida a trabajar en el mundo de la educación, voluntariado y el desarrollo local sostenible. En 2005 se instala en Bahía, trabajando en proyectos de desarrollo humano y conservación ambiental con jóvenes y familias de agricultores tradicionales, acompañando a voluntarios nacionales e internacionales y construyendo puentes entre el sector turístico y proyectos del tercer sector. Es una de los fundadores de la ONG brasileña Movimiento Mecenas da Vida donde trabajan junto a La Cellera de Ter, para la conservación ambiental y el desarrollo humano y socioeconómico de las familias de agricultores tradicionales del Área de Protección Ambiental Costa de Itacaré /Serra Grande, Bahía – Brasil.

Eva ens acompanyarà el proper Dijous 31 de Maig a Badia on despertarà en nosaltres aquesta consciència a ser més respectuosos amb les persones i la natura.
El nostre viatge comença a Salvador de Bahia, on coneixerem els seus orígens, història i cultura a través del seu centre històric i Pelourinho, un conjunt d’edificis colonials Patrimoni de la Unesco. Ens endinsarem a la reserva Sapirhanga on coneixerem als seus habitants, els óssos Mandrosos i coneixerem alguns dels projectes socials en què participa Eva.
El Parc Nacional de Chapada Diamantina és un autèntic mosaic natural pel qual perdre’ns i el Vale do Pati on ens ensenyaran a sentir la natura i ens refrescarem prenent un bany per acabar el nostre viatge a Serra Gran i conèixer la importància de la mandioca a la cuina típica de Bahia.

__________________

Eva nos acompañará el próximo Jueves 31 de Mayo a Bahía donde despertará en nosotros esa conciencia a ser más respetuosos con las personas y la naturaleza.

Nuestro viaje empieza en Salvador de Bahía, donde conoceremos sus orígenes, historia y cultura a través de su centro histórico y Pelourinho, un conjunto de edificios coloniales Patrimonio de la Unesco. Nos adentraremos en la reserva Sapirhanga donde conoceremos a sus habitantes, los osos Perezosos y conoceremos algunos de los proyectos sociales en los que participa Eva.

El Parque Nacional de Chapada Diamantina es un auténtico mosaico natural por el que perdernos y el Vale do Pati donde nos enseñaran a sentir la naturaleza y nos refrescaremos tomando un baño para terminar nuestro viaje en Serra Grande y conocer la importancia de la mandioca en la cocina típica de Bahía.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *