CLIC: Barcelona Intercultural

Publicado el 26 de marzo de 2018

Inauguració: 4 d’abril a les 19h.

L’Associació Diomira, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, presenta les obres del concurs fotogràfic “CLIC: Barcelona Intercultural”: més de cinquanta imatges sobre la convivència entre diferents cultures a Barcelona on els i les autores han retratat, amb el color de la interculturalitat i amb denúncia social, els barcelonins i barcelonines d’avui.

Diomira s’ha convertit en una plataforma referent a Barcelona a través de la qual joves i nens poden descobrir-se mitjançant activitats de lleure gràcies a la plataforma de difusió de valors socials i culturals.

 

El concurs CLIC, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona, vol donar a conèixer la realitat diària de les diverses cultures que conviuen a Barcelona i mostrar les aportacions que fan a la ciutat. El concurs es classifica en tres categories molt interessants: Temàtica General, Infància i Joventut i Dones, animant als fotògrafs a reflectir la realitat de la ciutat i els col·lectius que la conformen. T’atreveixes a fer CLIC?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *