Publicado el 12 de agosto de 2020

Aquest estiu és una mica especial i a B the travel brand Xperience ens hem proposat fer-lo únic. Volem que els nostres petits viatgers gaudeixin com mai i per això, tenim preparats els tallers més divertits i refrescants de l’estiu.

Conta contes, teatre, ball teràpia, gastronomia i un munt d’activitats t’estan esperant.

Connecta’t als nostres directes via ZOOM o a través del nostre Facebook i deixa que la diversió t’envaeixi.

A més, encara que pots acompanyar-nos en directe, podràs realitzar els tallers totes les vegades que vulguis a través del nostre canal de youtube.

Dijous, 6 d’agost, a les 11: 00h – Taller de jocs teatrals: avui aprenem a moure el nostre cos i a conèixer les nostres dots interpretatives per convertir-nos en actors i actrius per un dia.

Dijous, 13 d’agost, a les 11: 00h – Taller de pantomima: et proposem una experiència molt silenciosa en què només podrem parlar amb el cos. Serà una experiència molt original plena d’exercicis i jocs tan divertits que no et sortiran les paraules.

Dimarts, 18 d’agost, a les 11: 00h – Viatjar a través dels contes: Has viatjat alguna vegada sense sortir de la teva habitació? Només has d’obrir un conte. Deixar-te envoltar per les paraules i els dibuixos … I viuràs un viatge meravellós sense haver de fer cap maleta.

Dijous, 20 d’agost, a les 11: 00h – Minichef a casa: ens convertim en uns xefs de primera fent receptes de menjar saludable, nutritives, fàcils i molt divertides.

Dimarts, 25 d’agost, a les 11: 00h – Taller de ball teràpia: avui et portem una sessió plena de ritmes i moviments d’allò més divertit. Farem petites coreografies amb temes actuals adaptats als nostres petits i petites. Serà una sessió tan divertida que no voldràs parar.

Dijous, 27 d’agost, a les 11: 00h – Gelat boníssim!: avui farem el nostre propi gelat, boníssim, refrescant i saludable. Treballarem algunes receptes fresques i divertides, evitant sucres i farines refinades i donant-li importància a la real food.

___________________________________________

Este verano es un tanto especial y en B the travel brand Xperience nos hemos propuesto hacerlo único. Queremos que nuestros pequeños viajeros disfruten como nunca y para ello, tenemos preparados los talleres más divertidos y refrescantes del verano.

Cuentacuentos, teatro, bailoterapia, gastronomía y un montón de actividades te están esperando.

Conéctate a nuestros directos vía ZOOM o a través de nuestro Facebook y deja que la diversión te invada.

Además, aunque puedes acompañarnos en directo, podrás realizar los talleres todas las veces que quieras a través de nuestro canal de youtube.

Jueves, 6 de agosto, a las 11:00h – Taller de juegos teatrales: hoy aprendemos a mover nuestro cuerpo y a conocer nuestras dotes interpretativas para convertirnos en actores y actrices por un día.

Jueves, 13 de agosto, a las 11:00h – Taller de pantomima: te proponemos una experiencia muy silenciosa en la que solo podremos comunicarnos con el cuerpo. Será una experiencia muy original llena de ejercicios y juegos tan divertidos que no te saldrán las palabras.

Martes, 18 de agosto, a las 11:00h – Viajar a través de los cuentos: ¿Has viajado alguna vez sin salir de tu habitación? Solo tienes que abrir un cuento. Dejarte envolver por las palabras y los dibujos… Y vivirás un viaje maravilloso sin tener que hacer ninguna maleta.

Jueves, 20 de agosto, a las 11:00h – Minichef en casa: nos convertimos en unos chefs de primera haciendo recetas de comida saludable, nutritivas, fáciles y muy divertidas.

Martes, 25 de agosto, a las 11:00h – Taller de bailoterapia: hoy te traemos una sesión llena de ritmos y movimientos de lo más divertido. Haremos pequeñas coreografías con temas actuales adaptados a nuestros pequeños y pequeñas. Será una sesión tan divertida que no querrás parar.

Jueves, 27 de agosto, a las 11:00h – ¡Al rico helado!: hoy haremos nuestro propio helado, rico, refrescante y saludable. Trabajaremos algunas recetas frescas y divertidas, evitando azúcares y harinas refinadas y dándole importancia a la real food.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *