Gener al #ClubSmallTravellers

Publicado el 19 de diciembre de 2017

Gener al #ClubSmallTravellers

Comencem l’any amb molta energia, sobretot els més petits que estan vivint una de les èpoques més boniques i intenses de l’any.  Per aixó, per començar aquest 2018 i abans de que tornin al cole, els hi hem preparat unes activitats per rebre als Reis d’Orient com cal, ioga per relaxar-se abans de començar les classes, i descobrir els habitants del Pol Sud.

Mireu-les i apunteu-vos!

  • 2 de gener · 10:30h · Ioga infantil amb Yoguitos.  En aquesta activitat, els petits viatgers podran practicar ioga i desenvolupar tot el seu potencial físic i mental. Activitat a càrrec de Yoguitos per a nens i nenes de totes les edats. Apunta’t-hi.

  • 4 de gener · 10:30h · La carta als Reis d’Orient: Ja saps que li demanaràs als Reis d’Orient? Vine i prepara la teva carta amb els teus millors desitjos. Apunta-t’hi.
  • 5 de gener · 10:30h · Taller de galetes per als Reis d’Orient: Amb Cuinant Cultures, decora les galetes perquè aquesta nit els camells dels tres Reis d’Orient agafin forces. Apunta-t’hi.

  • 19 i 26 de gener · 18:00h · Descobreix els animals de l’Àrtic: Aprendrem sobre la fauna del Pol Sud i particularment sobre alguns dels animals més carismàtics del continent gelat. Apunta-t’hi.

Comments:

One thought on “Gener al #ClubSmallTravellers


5 de septiembre de 2019

Me ha encantado vuestro articulo y me ha sabido a poco pero ya sabeis lo que dice el dicho «si lo bueno es breve es dos veces bueno». Me gustara volver a leeros de nuevo.
Saludos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *