Publicado el 26 de junio de 2020

T’agrada la fotografia? És la càmera la teva millor aliada quan viatges? Aquest mes comencem un curs perfecte per a tu. Prepara la teva càmera perquè la fotògrafa, viatgera i periodista Kris Ubach ens proposa 6 sessions en línia enfocades a la Fotografia de Viatges, dirigides a tots els nivells, on explicarà diversos conceptes de fotografia i compartirà trucs professionals i d’altres que podem fer servir diàriament per fotografiar amb el mòbil i compartir les imatges a les xarxes socials.

No només parlarem dels principals temes de la fotografia de viatges, començant pels essencials com l’equip necessari i els preparatius del viatge: també ens endinsarem en conceptes com ara el retrat o el paisatge, a més d’aprofondir en la fotografia a les ciutats i a la natura.

Pren bona nota de les sessions i treu-li tot el suc als teus viatges:

Introducció a la fotografia de viatges (14/07): en aquesta primera sessió,  farem un repàs dels conceptes bàsics, l’equip que hem de portar i els grans temes de la fotografia de viatges.

El paisatge (21/07): el paisatge ho condiciona tot, des de la fauna i flora d’un lloc fins a la cultura i l’estil de vida de les persones que hi viuen. És, sens dubte, un dels grans temes de la fotografia de tots els temps. En aquesta segona sessió del curs de fotografia de viatges, tractarem els trucs a tenir en compte segons el tipus de paisatge que ens trobem davant.

El retrat (16/09): parlarem d’un dels temes més importants de la Fotografia: el retrat. I és que quan viatgem, a més dels paisatges que ens envolten, volem també immortalitzar amb la nostra càmera les persones que ens trobem. Per això, no només veurem les millors tècniques per aconseguir retrats fabulosos: també és important, des d’un punt de vista ètic, saber com ens podem apropar a aquestes persones perquè es sentin còmodes davant del nostre objectiu.

Les ciutats (20/10): Les ciutats ofereixen una infinitat de possibilitats per als amants de la fotografia: edificis, monuments, mercats, places, parcs … Però, com treure a través del nostre objectiu la bellesa i autenticitat de les urbs?

La climatologia extrema (27/10): El nostre afany per viatjar i viure noves experiències ens condueix fins destinacions meravellosos en els quals donar curs al nostre talent fotogràfic. No obstant això, en ocasions, les condicions de clima poden esdevenir un obstacle per immortalitzar aquests moments tan preuats. Si hi ha algú que sap a la perfecció què suposa fotografiar en condicions climatològiques extremes és la fotògrafa i periodista Kris Ubach, ella ens mostrarà els seus millors trucs i consells perquè el fred i la calor extrems no arruïnin les nostres ganes de fer fotos.

– Natura

Nascuda a Barcelona, Kris Ubach és una viatgera, fotògrafa professional i periodista freelance especialitzada en viatges i turisme.

Ha realitzat reportatges escrits i gràfics per a mitjans nacionals i internacionals, a més de participar a l’edició d’algunes guies de viatge. Col·laboradora habitual de publicacions especialitzades com Lonely Planet Traveller, Viajes National Geographic o Viajar de La Vanguardia, a més de col·laborar en programes de ràdio a las principals emisores catalanes. També ha impartit cursos, tallers i xerrades sobre fotografia de viatges.

_____________________________

¿Te gusta la fotografía? ¿Es la cámara tu mejor aliada cuando viajas? Este mes empezamos un curso perfecto para ti. Prepara tu cámara porque la fotógrafa, viajera y periodista Kris Ubach nos propone 6 sesiones online enfocadas en la Fotografía de Viajes, dirigidas a todos los niveles, donde explicará  diversos conceptos de fotografía y compartirá trucos profesionales y otros que podemos aplicar a diario para fotografiar con el móvil y usar las imágenes en redes sociales. 

No sólo hablaremos de los principales temas de la fotografía de viajes, empezando por los esenciales como el equipo necesario y los preparativos del viaje: también nos adentraremos en conceptos como el retrato, el paisaje o la climatología extrema, además de profundizar en la fotografía en ciudades y en la naturaleza.

Sobre Kris Ubach

Nacida en Barcelona, Kris Ubach es una viajera, fotògrafa profesional y periodista freelance especializada en viajes y turismo.

Ha realizado reportajes escritos y gráficos para medios nacionales e internacionales, además de participar en la edición de algunes guías de viaje. Colaboradora habitual de publicaciones especializadas Lonely Planet Traveller, Viajes National Geographic o Viajar de La Vanguardia, además de colaborar en programas de radio en las principales emisoras catalanas. También ha impartido cursos, talleres y charlas sobre fotografía de viajes.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *