DeltaChamber Music Festival

Publicado el 14 de febrero de 2018

El DeltaChamber Music Festival

Després de dos edicions i una acollida que va sobrepassar totes les expectatives de l’organització, el DeltaChamber Music Festival (DCMF) prepara la seva tercera edició amb alguns canvis fruit de la seva consolidació dintre dels esdeveniments importants de l’escena de la música clàssica.

Si l’edició del 2016 va aconseguir unes fites i un impacte mediàtic i social que no estaven previstes a les poblacions de les Terres de l’Ebre, amb totes les entrades exhaurides, ressò a la premsa catalana i nacional, molta difussió a medis extrangers i la participació dels millors músics membres de les més prestigioses orquestres del mòn o catedràtics de les més respectades universitats. A més, de la feina feta amb els Young Talents vinguts d’arreu, i la voluntat de mostrar totes les arts que enriqueixen l’ésser humà: gastronòmiques, pedagògiques, filosòfiques, visuals…

A l’edició de l’any passat, amb el títol de Tempus Fugit, en la que es convidaba a viure el present i experimentar el temps de formes diferents, l’acollida i els números van tornar a sobrepassar aforaments i previssions.

Durant aquestes edicions han passat músics de la talla de Laura Ruiz Ferreres, Catedràtica de l’Escuela Superior de Música de Frankfurt i concertista en algunes de les millors orquestres del mòn; Arthur Hornig, Violonchelo Solista a l’Ópera Alemana de Berlín; Ander Perrino, Contrabaix Solista de l’Orquestra Simfònica Alemana de Berlín; Marina Chiche, Catedrática Escuela Superior de Música de Trossingen; entre d’altres.

Per aquest 2018 el DCMF vol crèixer i ampliar l’oferta d’activitats de caire humanista que l’envolten, però sense perdre la filosofia base de ser un festival dedicat a mostrar la música i l’art per compartir, crèixer, motivar i emocionar. Més dies de concerts i més hores i diversificació d’activitats.

Presentació del DCMF a XperienceBarcelona

El 22 de febrer tindrem la sort a XperienceBarcelona de poder gaudir de la presència de la seva directora, Laura Ruiz Fererres, que ens presentarà les dates i novetats pel 2018; podrem veure el curt documental del festival del 2017 filmat per Films Nòmades; i l’extraordinària actuació de cinc músics en un concert de presentació que promet emocionar-nos a tots els amants de la música.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *