Desembre al ClubSmallTravellers

Publicado el 23 de noviembre de 2017

Desembre al #ClubSmallTravellers

Desembre és un mes especial per a tots. Reunions familiars, sorpreses inesperades, temps lliure, records, viatges… Però si desembre és un mes diferents per algú, és sobretot per les petites personetes de la casa. Els nostres Petits Viatgers gaudeixen de l’aturada escolar i de nits màgiques.

És per aixó, que a Xperience Barcelona volem que estigui ple d’activitats al #ClubSmallTravellers.

  • 15 de desembre · 18:00h · El #ClubSmallTravellers decora l’arbre de Nadal. Fabricarem les boles i ornaments del nostre arbre de Nadal, con Just for you kids. Apunta-t’hi.

  • 22 de desembre · 18:00h · Vine a fer cagar el Tió: El nostre Tió portarà tot el desembre menjant i engreixant-se, i aquest dia estarà preparat perque us hi emporteu un munt de sorpreses. Apunta-t’hi.

  • 27 i 28 de desembre · 10:30h · Taller de creació de jocs 1 i 2: Tornem de nou amb Jea Games, on jugarem a diversos jocs de taula i dissenyarem el nostre propi joc. Apunta-t’hi.

  • 29 de desembre · 10:30h · Taller de il·lustració i còmic: Aprenem les tècniques bàsiques per crear personatges i crear el nostre primer còmic, a càrrec de Carlos Moreno i Alba Cardona, de l’Escola Joso. Per a nens i nenes de 8 a 14 anys. Apunta-t’hi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *