Publicado el 8 de marzo de 2022

Intrèpides. Aventureres. Viatgeres. Pioneres.

Viatjar ja no és cosa dels homes. Moltes han estat les dones, anònimes i conegudes, que han desafiat normes, subvertit estereotips i trencat barreres.

El dia 8 de març es commemora el Dia Internacional de la Dona, i a B the travel brand Xperience volem fer, un any més, el nostre petit homenatge a totes aquelles viatgeres que van decidir sortir a recórrer el món i que no van poder explicar la seva història.

Aquest mes, parlarem amb dones valentes i entusiastes, que ens explicaran les seves experiències viatgeres i compartiran amb nosaltres com el viatge ha canviat la vida. A més, no oblidarem el viatge més important de les nostres vides: el viatge cap a la nostra autoestima.

 

Us esperem!

 

Dimarts, 8 de març: Viatjar per explicar-ho… en femení

Elena de l’Amo, Pilar Tejera, Emma Lira i Manena Munar protagonitzen la tertúlia mensual de la Sociedad Geográfica Española. Quatre grans viatgeres que són a més periodistes, escriptores i fotògrafes i fa anys que recorren el món per explicar-ho “en femení singular”.

Dimecres, 9 de març: Un viatge cap a les relacions sanes

La psicòloga Ciara Molina per presentar-nos el seu darrer treball literari: Si prem, no és de la teva talla, una guia per aprendre a estimar-nos.

_________________________________

Intrépidas. Aventureras. Viajeras. Pioneras.

Viajar ya no es cosa de hombres. Muchas han sido las mujeres, anónimas y conocidas, que han desafiado normas, subvertido estereotipos y roto barreras.

El día 8 de marzo se conmemora el Día Internacional de la Mujer y en B the travel brand Xperience queremos hacer, un año más, nuestro pequeño homenaje a todas esas viajeras que decidieron salir a recorrer el mundo y que no pudieron contar su historia.

Este mes, hablaremos con mujeres valientes y entusiastas, que nos contarán sus experiencias viajeras y compartirán con nosotras cómo el viaje ha cambiado sus vidas. Además, no nos olvidaremos del viaje más importante de nuestras vidas: el viaje hacia nuestra autoestima.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.