ELS DIMECRES D’ANAYA TOURING

Publicado el 2 de octubre de 2020

GUIANT ELS TEUS VIATGES

A partir d’ara els dimecres passen a ser un dels nostres dies favorits de la setmana, saps per què? Perquè ens unim als nostres estimats amics d’Anaya Touring per parlar del que més ens agrada: VIATJAR.

travel, road trip

Al costat d’ells guiarem teus viatges. Recorrerem multitud de destinacions meravelloses que et faran somiar amb la teva pròxima aventura. A més, ho farem d’una manera especial, a través dels seus últims llançaments!

Dimecres, 14 d’octubre, a les 19:00h – Guía del Madrid de la Movida. Inaugurem aquesta nova secció presentant un meravellós recorregut il·lustrat pels barris i els llocs més característics d’una de les èpoques més boges que ha viscut la nostra capital. Ens acompanyaran els seus autors, Jesús Ordovás i Patricia Godes.

Dimecres, 28 d’octubre, a les 19:00h – Sevilla. Aquarelas de viaje. Recorrem la capital sevillana al costat de la aquarel·lista Alicia Aradilla, artista encarregada d’il·lustrar aquest recorregut descrit per Blanca Espigares.

______________________________

A partir de ahora los miércoles pasan a ser uno de nuestros días favoritos de la semana, ¿sabes por qué? Porque nos unimos a nuestros queridos amigos de Anaya Touring  para hablar de lo que más nos gusta: VIAJAR.

Junto a ellos guiaremos tus viajes. Recorreremos multitud de destinos maravillosos que te harán soñar con tu próxima aventura. Además, lo haremos de una manera especial, ¡a través de sus últimos lanzamientos!

¿Estás preparado?

Miércoles, 14 de octubre, a las 19:00h – Guía del Madrid de la Movida. Inauguramos esta nueva sección a lo grande presentando un maravilloso recorrido ilustrado por los barrios y lugares más característicos de una de las épocas más locas que ha vivido nuestra capital. Nos acompañarán sus autores, Jesús Ordovás y Patricia Godes.

 

Miércoles, 28 de octubre, a las 19:00h – Sevilla. Acuarelas de viaje. Recorremos la capital hispalense junto a la acuarelista Alicia Aradilla, artista encargada de ilustrar este recorrido descrito por Blanca Espigares.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *