Asian Film Festival Barcelona + OFF-FESTIVAL: Portraits of a Rainbow

Comienza:
  28 de octubre de 2019 19:00

Termina:
20:30

Detalles

Fecha:

  28 de octubre de 2019

Hora:

19:00 - 20:30

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

50 plazas

Projecció del documental “Portraits of a Rainbow”, d’Ayumi Nakagawa.

El famós fotògraf Leslie Kee és sobretot conegut per les seves fotografies de moda i els seus retrats de famosos com Madonna. Treballa per tot el món i viu des de fa vint-i-cinc anys al Japó, un país que viu l’auge del moviment pels drets LGBTQ, tot i que són molts els que han de continuar mantenint oculta la seva orientació sexual. El mateix Leslie, sent gai, no pot explicar-li a la seva família, que resideix a Singapur. Tot i així, s’embarca en un ambiciós projecte per fotografiar a deu mil persones LGBTQ, amb l’objectiu de fer l’exposició Out in Japan. La primera vegada, en la conservadora ciutat japonesa de Nara, hi ha poca assistència, però en Leslie continua fent retrats.

La cineasta Ayumi Nakagawa va seguir a aquest fotògraf durant un any, mentre feia els primers mil retrats. Es va centrar en la vida de quatre persones: una parella de dones que intentaven ser mares, un defensor de les persones amb VIH i un home transgènere en procés de dol després del suïcidi de la seva parella. Pel camí, el propi Leslie va anar transformant-se poc a poc també, gràcies a aquesta experiència commovedora.

_____________________________________

Proyección del documental "Portraits of a Rainbow", de Ayumi Nakagawa.

El famoso fotógrafo Leslie Kee es sobre todo conocido por sus fotografías de moda y sus retratos de famosos como Madonna. Trabaja en todo el mundo y vive desde hace veinticinco años en Japón, un país que conoce un auge del movimiento por los derechos LGBTQ, aunque son muchos los que deben seguir manteniendo allí oculta su orientación sexual. El propio Leslie, siendo gay, no puede contárselo a su familia, que reside en Singapur. Aún así, se embarca en un ambicioso proyecto para fotografiar a diez mil personas LGBTQ, con el objeto de hacer la exposición Out in Japan. La primera vez, en la conservadora ciudad japonesa de Nara, hay poca asistencia, pero Leslie continúa haciendo retratos.

La cineasta Ayumi Nakagawa siguió a este fotógrafo durante un año, mientras hacía los primeros mil retratos. Se centró en la vida de cuatro personas: una pareja de mujeres que intentaban ser madres, un defensor de las personas con VIH y un hombre transgénero en proceso de duelo después del suicidio de su pareja. Por el camino, el propio Leslie fue transformándose poco a poco también, gracias a esta experiencia conmovedora.