Asian Film Festival Barcelona + OFF-FESTIVAL: The Song of the Grassroots

Comienza:
  23 de octubre de 2019 19:00

Termina:
20:30

Detalles

Fecha:

  23 de octubre de 2019

Hora:

19:00 - 20:30

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

50 plazas

Projecció del documental “The Song of the Grassroots” de Yuda Kurniawan.

El jove Faixar Merah és el fill del Wiji Thukul, un poeta i activista de drets humans que el règim de Soeharto "va fer desaparèixer" el 1998. Juntament amb Merah Bercerita, una banda establerta al 2010, i recolzat per la seva família, el Faixar intenta reviure els poemes del seu pare i crea un àlbum musical. En el context de les eleccions presidencials del 2014, setze anys després de la tragèdia de 1998, el Fajar i la seva família posen les seves esperances en un candidat, el Joko Widodo, que esperen que resolgui casos de violacions dels drets humans, i que trobi al Wiji Thukul i a altres víctimes.

Yuda Kurunawan és llicenciat d'estudis de comunicació d'Indonèsia. Des del 2003, ha treballat a Yogyakarta en el camp audiovisual com a editor de vídeo i director. Al 2006 es va mudar a Jakarta per a exercir com a co-director i director de diversos telefilms, pel·lícules, sèries de televisió i documentals. Al 2012, va crear Rekam Docs, un grup de directors i entusiastes dels documentals.

__________________________________

Proyección del documental "The Song of the Grasstoots" de Yuda Kurniawan.

El joven Fajar Merah es el hijo de Wiji Thukul, un poeta y activista de derechos humanos que el régimen de Soeharto "hizo desaparecer" en 1998. Junto con Merah Bercerita, una banda establecida en 2010, y apoyado por su familia, Fajar intenta revivir los poemas de su padre y crea un álbum musical. En el contexto de las elecciones presidenciales de 2014, dieciséis años después de la tragedia de 1998, Fajar y su familia ponen sus esperanzas en un candidato, Joko Widodo, que esperan que resuelva casos de violaciones de los derechos humanos, y que encuentre a Wiji Thukul y a otras víctimas.

Yuda Kurunawan es licenciado de estudios de comunicación de Indonesia. Desde 2003, ha trabajado en Yogyakarta en el campo audio visual como editor de video y director. En 2006 se mudó a Yakarta para desempeñarse como codirector y director de varios telefilmes, películas, series de televisión y documentales. En 2012, creó Rekam Docs, un grupo directores y entusiastas de los documentales.