Asian Film Festival Barcelona + OFF-FESTIVAL: When I Grow Up

Comienza:
  21 de octubre de 2019 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  21 de octubre de 2019

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

50 plazas

Projecció del documental “When I Grow Up”, de Jill Coulon.

A les ribes del riu Mekong, on l'accés a l'educació és una lluita diària, sis nens de diferents edats somien amb un futur millor. Al començament de cada història, hi ha un nen que està ansiós per aprendre. Un nen que està decidit a arriscar-se a abandonar la dolorosa realitat d'una vida a la qual s'ha enfrontat des de molt jove. I després hi ha els homes, i les dones que decideixen apropar-se a aquest nen i acompanyar-lo a un futur millor. Com a peces d'un gran trencaclosques, els camins de Prin, Myu Lat, Phout, Pagna, Thookolo i Julieta s'uneixen per explicar una gran aventura: "Créixer" (Grandir).

Jill Coulon és directora i xef autodidacta, amb una carrera atípica. Apassionada per la fotografia, els viatges i Àsia, és multifacètica i es defineix a si mateixa com "una autèntica navalla suïssa". Al 2018, va dirigir Grandir per l'associació Children of the Mekong, que mostra la típica vida d'un nen pobre d’Àsia a través de la història de sis nens.

_________________________________

Proyección del documental "When I Grow Up", de Jill Coulon.

En las orillas del río Mekong, donde el acceso a la educación es una lucha diaria, seis niños de diferentes edades sueñan con un futuro mejor. Al comienzo de cada historia, hay un niño que está ansioso por aprender. Un niño que está decidido a arriesgarse a abandonar la dolorosa realidad de una vida a la que se ha enfrentado desde una edad temprana. Y luego están los hombres, y las mujeres que deciden acercarse a este niño y acompañarlo a un futuro mejor. Como piezas de un gran rompecabezas, los caminos de Prin, Myu Lat, Phout, Pagna, Thookolo y Julieta se unen para contar una gran aventura: “Crecer” (Grandir).

Jill Coulon es directora y chef autodidacta, con una carrera atípica. Apasionada por la fotografía, los viajes y Asia, es multifacética y se define a si misma como "una auténtica navaja suiza". En 2018, dirigió Grandir para la asociación Children of the Mekong, que muestra la típica vida de un niño pobre de Asia a través de la historia de seis niños.