Club Small Travellers Online: Viatjar a través dels contes. Junts som més forts.

Comienza:
  1 de septiembre de 2020 11:00

Termina:
11:45

Detalles

Fecha:

  1 de septiembre de 2020

Hora:

11:00 - 11:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Algú s'ha quedat sense viatge de vacances aquest any? No et preocupis perquè avui torna la Marina amb els seus contes i, fent servir la teva imaginació, podràs fer un i mil viatges inoblidables. Aquesta vegada, la Marina vol explicar-te que de vegades encara que els animals siguin de el mateix color són molt diferents ... que si treballes en equip amb els teus amics sou més forts ... i que de vegades, el més important és saber dir que no. Voleu viatjar amb nosaltres a través dels contes? Inscriu-te al nostre Fòrum en línia clicant aquí. També pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

SOBRE MARINA MUÑOZ

Marina és actriu, pedagoga teatral i conta contes. Ha treballat en teatres, cinema i televisió. El que més li agrada és barrejar el teatre i l'educació, perquè tots els seus treballs tinguin algun aprenentatge tant per a ella com per al seu públic.

_____________________________________________

¿Alguien se ha quedado sin viaje de vacaciones este año?

No te preocupes porque hoy vuelve Marina con sus cuentos y, usando tu imaginación, podrás hacer uno y mil viajes inolvidables.

Esta vez, Marina quiere contarte que a veces aunque los animales sean del mismo color son muy diferentes... que si trabajas en equipo con tus amigos sois más fuertes... y que a veces, lo más importante es saber decir que no.

¿Queréis viajar con nosotros a través de los cuentos?

Inscríbete a nuestro Fórum online pinchando aquí.

También puedes seguir esta charla en directo a través de nuestro perfil de Facebook.

SOBRE MARINA MUÑOZ

Marina es actriz, pedagoga teatral y cuentacuentos. Ha trabajado en teatros, cine y televisión. Lo que más le gusta es mezclar el teatro y la educación, para que todos sus trabajos tengan algún aprendizaje tanto para ella como para su público.