Club Small Travellers: Un matí Africà

Comienza:
  30 de marzo de 2019 11:00

Termina:
14:00

Detalles

Fecha:

  30 de marzo de 2019

Hora:

11:00 - 14:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Evento completo

Vine a passar un matí amb nosaltres i descobreix el continent africà amb divertides activitats. Inscriu-te i aconsegueix el teu pack de benvinguda!

 

Mural col·lectiu: teixits africans - d’11h a 14h

Entre les riques i variades expressions culturals que es produeixen a diferents racons de l’àfrica, no podem oblidar el món de les creacions tèxtils. Durant tot el matí el vidre d’Avinguda Diagonal es convertirà, gràcies a tots els participants, en un gran mural inspirat en estampats i teixits africans.

A càrrec de Sandra Partera.

 

Taller de màscares africanes - d'11h a 13h

Les màscares africanes són possiblement les peces d’art més conegudes i admirades d’Africa. Algunes representen déus africans, d’altres bèsties mitològiques, estan fetes de fusta, bronze, llautó, fang, ceràmica i fins i tot de teixit. Nosaltres us proposem crear la vostra màscara de cartró!

A càrrec de Cristina Moreno.

*La participació dels tallers serà per ordre d'arribada fins a completar l'aforament de 15 nens per taller.  

Taller d'estampació amb fruites i verdures - d'11h a 13h

Sabeu què és l’okra? I la iuca? Totes dues són hortalisses molt presents en la cuina africana, nosaltres les utilitzarem amb altres verdures i fruites per estampar una bossa de roba.

A càrrec de Marisa Stinga.

*La participació dels tallers serà per ordre d'arribada fins a completar l'aforament de 15 nens per taller.  

Contacontes - d'13h a 13:30h

El Sol i la Lluna sempre juguen a casa de l’Aigua. Anirà l’Aigua a casa dels seus amics? Què passarà quan els visiti? El Sol, la Lluna i l’Aigua és un conte molt popular del folklore nigerià i ha estat traduït a moltes llengües. Nosaltres us el narrarem amb els versos musicats, perquè segons els narradors de contes de Nigèria, una història sempre queda millor si hi afegim cançons, ritme de tambors i balls.

A càrrec de Laura Bernis.

 

Espai de joc 0-3 anys Me & Mine

Un espai de jocs lliure pensat pels més petits. Una selecció de joguines de fusta pensada per estimular la psicomotricitat fina, la imaginació i la creativitat.

Racó de llibres.

  Biblioteca Viatgera - d'11h a 13h Viatja a través dels llibres a indrets de tot el Món!  

Espai Triphood del Petit Explorador. d'11h a 13h

Amb les guies de l'explorador de Triphood podràs descobrir com és un safari a l'Àfrica: viatja amb la imaginació i prepara el teu viatge a Kènia i Tanzània.   Idea i producció: El Culturista       Col·labora:    

________________________________

Ven a pasar una mañana con nosotros y descubre el continente africano con divertidas actividades. ¡Inscríbete y consigue tu pack de bienvenida!

 

Mural colectivo: tejidos africanos - de 11h a 14h

Entre las ricas y variadas expresiones culturales que se producen en diferentes rincones de áfrica, no podemos olvidar el mundo de las creaciones textiles. Durante toda la mañana el vidrio de Avenida Diagonal se convertirá, gracias a todos los participantes, en un gran mural inspirado en estampados y tejidos africanos.

A cargo de Sandra Partera.

 

Taller de máscaras africanas - de 11h a 13h

Las máscaras africanas son posiblemente las piezas de arte más conocidas y admiradas de Africano. Algunas representan dioses africanos, otros bestias mitológicas, están hechas de madera, bronce, latón, barro, cerámica e incluso de tejido. Nosotros proponemos crear su máscara de cartón!

A cargo de Cristina Moreno.

*La participación de los talleres será por orden de llegada hasta completar el aforo de 15 niños por taller.  

Taller de estampación con frutas y verduras - de 11h a 13h

¿Sabéis qué es la okra? ¿Y la yuca? Ambas son hortalizas muy presentes en la cocina africana, nosotros las utilizaremos con otras verduras y frutas para estampar una bolsa de tela.

A cargo de Marisa Stinga.

*La participación de los talleres será por orden de llegada hasta completar el aforo de 15 niños por taller.  

Cuentacuentos - de 13h a 13.30h

¿El Sol y la Luna siempre juegan en casa del Agua. Irá del Agua en casa de sus amigos? ¿Qué pasará cuando los visite? El Sol, la Luna y el Agua es un cuento muy popular del folclore nigeriano y ha sido traducido a muchos idiomas. Nosotros se lo narraremos con los versos musicados, porque según los narradores de cuentos de Nigeria, una historia siempre queda mejor si añadimos canciones, ritmo de tambores y bailes.

A cargo de Laura Bernis.

 

Espacio de juego 0-3 años Me & Mine

Un espacio de juego libre pensado para los más pequeños. Una selección de juguetes de madera pensada para estimular la psicomotricidad fina, la imaginación y la creatividad.

Rincón de libros.

  Biblioteca Viajera - de 11h a 13h ¡Viaja a través de los libros a todos los rincones del Mundo!  

Espacio Triphood del Pequeño Explorador.

Con las guías del explorador de Triphood podrás descubrir cómo es un safari en África: viaja con la imaginación y prepara tu viaje a Kenia y Tanzania.   Idea y producción: El Culturista.