Creuers Australis: Viatge a l’últim racó del planeta

Comienza:
  23 de julio de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  23 de julio de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquest mes salparem rumb a la terra més austral: la Patagonia. I ho fem de la mà d'Australis, una companyia de creuers d'expedició que explora els racons més atractius de Terra del Foc, passant per l'Estret de Magallanes, el Canal de Beagle, i fins i tot el Cap Horn.

L'encarregat d'acompanyar-nos en aquesta aventura serà Frederic Guillemard, cap de vendes i màrqueting de la marca, que, a més de la ruta, ens parlarà de les naus Ventus Australis i Stella Australis, els magnífics vaixells a bord dels quals el viatger podrà experimentar aquesta naturalesa poblada d'una flora i fauna de gran bellesa, en què destaquen els pingüins de Magallanes, els elefants marins, les balenes geperudes, i, per descomptat, el paisatge dominat per fiords i glaceres.

Inscriu-te al nostre Fòrum en línia clicant aquí. També pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

__________________________________

Este mes zarpamos rumbo a la tierra más austral: la Patagonia. Y lo hacemos de la mano de Australis, una compañía de cruceros de expedición que explora los rincones más atractivos de Tierra del Fuego, pasando por el Estrecho de Magallanes, el Canal del Beagle, e incluso el Cabo de Hornos.

El encargado de acompañarnos en esta aventura será Frederic Guillemard, jefe de ventas y marketing de la marca, que, además de la ruta, nos hablará de las naves Ventus Australis y Stella Australis, los magníficos barcos a bordo de los cuales el viajero podrá experimentar esa naturaleza poblada de una flora y fauna de gran belleza, en la que destacan los pingüinos de Magallanes, los elefantes marinos, las ballenas jorobadas, y, por supuesto, el paisaje dominado por fiordos y glaciares.