Fòrum en línia: B the travel brand&Catai amb D.O. La Garnatxa

Comienza:
  14 de diciembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  14 de diciembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquest mes torna al nostre fòrum en línia Susana Munilla, especialista en màrqueting del vi, per delectar-nos amb una tercera sessió del cicle B the travel brand&Catai amb D.O.

Si el mes passat vam parlar de l’Ull de llebre, la varietat més conreada al nostre país, en aquesta ocasió, la protagonista és la Garnatxa, una varietat menyspreada en el passat i que avui en dia és estimada per viticultors i amants del vi.

Què està passant amb aquest raïm negre oriünd d'Espanya que es va adaptar a un clima tan àrid i que ha recorregut mig món sota el nom de "Grenache"? Com totes les vitis viníferes, té el seu remot origen a la Mediterrània Oriental i a Espanya va trobar casa assentant-se en zones molt dures, seques i desèrtiques. Els seus càlids i rotunds vins ara s'estan refrescant mitjançant diferents pràctiques vitivinícoles en diferents zones d'Espanya.

Apunta’t a aquest fórum en línia punxant aquí.

O segueix aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

Viatgera inquieta des de molt jove, Susana Munilla decideix entrar al sector de el vi en els anys 90 després de diversos anys treballant en l'àrea de màrqueting. Així, es trasllada a la Rioja Alabesa per treballar en un grup de cellers amb l'objectiu de promocionar i exportar els seus vins arreu del món. Des de llavors, ha estat dedicada a treballar en projectes d'aquests àmbits, per donar a conèixer al món el gran patrimoni vitivinícola espanyol.

A més, ha desenvolupat programes d'enoturisme per donar a conèixer zones de vi a grups d'espanyols amb inquietuds per descobrir altres llocs i altres formes de fer vi.

Com a especialista tot terreny i versàtil, col·labora amb organismes, cellers i l'Associació espanyola de vins ecològics, a més de donar xerrades, realitzar presentacions i tastos, i impartir classes de màrqueting agroalimentari a centres educatius.

____________________________

Este mes vuelve a nuestro fórum online Susana Munilla, especialista en márketing del vino,  para deleitarnos con una tercera sesión del ciclo B the travel brand&Catai con D.O.

Si el mes pasado hablamos de la Tempranillo, la variedad más cultivada en nuestro país, en esta ocasión, la protagonista es la Garnacha, una variedad antaño denostada que hoy es amada por viticultores y apasionados del vino.

¿Qué está pasando con esta uva tinta oriunda de España que se adaptó a un clima tan árido y que ha recorrido medio mundo bajo el nombre de “Grenache”? Como todas las vitis viníferas, tiene su remoto origen en el Mediterráneo Oriental y en España encontró su casa asentándose en zonas muy duras, secas y desérticas. Sus cálidos y rotundos vinos ahora se están refrescando mediante diferentes prácticas vitivinícolas en distintas zonas de España. 

SOBRE SUSANA MUNILLA

Viajera inquieta desde muy joven, Susana Munilla decide entrar en el sector del vino en los años 90 después de varios años trabajando en el área del marketing. Así, se traslada a la Rioja Alavesa para trabajar en un grupo de bodegas con el objetivo de promocionar y exportar sus vinos por todo el mundo. Desde entonces, ha estado dedicada a trabajar en proyectos de estos ámbitos, para dar a conocer al mundo el gran patrimonio vitivinícola español.

Además, ha desarrollado programas de enoturismo para dar a conocer zonas de vino a grupos de españoles con inquietudes por descubrir otros lugares y otras formas de hacer vino.

Como especialista todoterreno y versátil, colabora con organismos, bodegas y la Asociación española de vinos ecológicos, además de dar charlas, realizar presentaciones y catas, e impartir clases de marketing agroalimentario en centros educativos.