Fòrum en línia: B the travel brand&Catai amb D.O. Un recorregut per Espanya a través del raïm negre

Comienza:
  16 de noviembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  16 de noviembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Espanya és la major vinya del món, amb gairebé un milió d'hectàreas dedicades a conrear raïm per elaborar vi. Cal destacar, a més, que la vid és el tercer cultiu en importància, després de l'olivera i el cereal.

Aquest mes, dins del cicle B the travel brand&Catai amb D.O., torna al nostre fòrum en línia Susana Munilla, especialista en màrqueting del vi, per seguir descobrint-nos les meravelles de la cultura del vi al nostres país.

En aquesta ocasió, parlarem de les nostres varietats reines de raïm negre, l'Ull de llebre, la més cultivada a Espanya i la Garnatxa, denigrada en el passat i avui estimada, per continuar viatjant per Espanya i descobrir altres varietats de raïm autòctones que ens faran recórrer la Península i les illes i endinsar-nos en llocs màgics.  

Per això, parlarem del raïm de pell fosca que dona vins negres, rosats i més. Descobrirem el perquè dels diferents colors i on es produeixen aquests vins, cadascun d'ell amb la seva peculiar i gran personalitat.

Apunta't a aquest fòrum online punxant aquí.

Viatgera inquieta des de molt jove, Susana Munilla decideix entrar al sector de el vi en els anys 90 després de diversos anys treballant en l'àrea de màrqueting. Així, es trasllada a la Rioja Alabesa per treballar en un grup de cellers amb l'objectiu de promocionar i exportar els seus vins arreu del món. Des de llavors, ha estat dedicada a treballar en projectes d'aquests àmbits, per donar a conèixer al món el gran patrimoni vitivinícola espanyol.

A més, ha desenvolupat programes d'enoturisme per donar a conèixer zones de vi a grups d'espanyols amb inquietuds per descobrir altres llocs i altres formes de fer vi.

Com a especialista tot terreny i versàtil, col·labora amb organismes, cellers i l'Associació espanyola de vins ecològics, a més de donar xerrades, realitzar presentacions i tastos, i impartir classes de màrqueting agroalimentari a centres educatius.

___________________________________

Este mes, dentro del ciclo B the travel brand&Catai con D.O., vuelve a nuestro fórum online Susana Munilla, especialista en márketing del vino, para hablarnos de una de las variedades de uva tinta autóctona más populares en nuestro país: la tempranillo.

Esta variedad de uva tinta es la más plantada en España y la conocemos por variados nombres según el lugar donde se cultiva: Tita Fina, Cencibel, Ojo de Liebre/Ull de Llebre... La práctica totalidad de las Denominaciones de Origen e Indicaciones Geográficas Protegidas españolas cuentan entre sus variedades permitidas con la Tempranillo una variedad que nos ofrece una amplia gama de vinos vivos, finos e intensos dependiendo de muchos parámetros geográficos y, por supuesto, del factor humano.

SOBRE SUSANA MUNILLA

Viajera inquieta desde muy joven, Susana Munilla decide entrar en el sector del vino en los años 90 después de varios años trabajando en el área del marketing. Así, se traslada a la Rioja Alavesa para trabajar en un grupo de bodegas con el objetivo de promocionar y exportar sus vinos por todo el mundo. Desde entonces, ha estado dedicada a trabajar en proyectos de estos ámbitos, para dar a conocer al mundo el gran patrimonio vitivinícola español.

Además, ha desarrollado programas de enoturismo para dar a conocer zonas de vino a grupos de españoles con inquietudes por descubrir otros lugares y otras formas de hacer vino.

Como especialista todoterreno y versátil, colabora con organismos, bodegas y la Asociación española de vinos ecológicos, además de dar charlas, realizar presentaciones y catas, e impartir clases de marketing agroalimentario en centros educativos.