Fòrum en línia: B the travel brand&Catai amb DO. Espanya, una festa de raïm

Comienza:
  5 de octubre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  5 de octubre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

A Espanya, la cultura del vi va arribar per quedar-se, fins al punt que, avui dia, s'ha convertit en el país amb major superfície mundial de vinya per elaborar vi que s'exporta a desenes de països des de fa segles.

Aquest mes, iniciem un cicle dedicat al vi i a la seva cultura al nostre país, un cicle amb denominació d'origen on comptem amb algú que estima i viu el vi, Susana Munilla.

En aquest fòrum online, Susana presentarà aquest cicle i repassarà els orígens i la història de la cultura vitivinícola a Espanya, des de l'Antiga Grècia, que va assentar les seves bases, fins a l'Imperi Romà, que va estendre el cultiu de la vinya per tota Europa. Una llarga història amb clarobscurs que promet ser fascinant.

Apunta't a aquest fòrum en línia punxant aquí.

O segueix en directe aquesta xerrada a través del nostre perfil de Facebook.

Viatgera inquieta des de molt jove, Susana Munilla decideix entrar al sector de el vi en els anys 90 després de diversos anys treballant en l'àrea de màrqueting. Així, es trasllada a la Rioja Alabesa per treballar en un grup de cellers amb l'objectiu de promocionar i exportar els seus vins arreu del món. Des de llavors, ha estat dedicada a treballar en projectes d'aquests àmbits, per donar a conèixer al món el gran patrimoni vitivinícola espanyol.

A més, ha desenvolupat programes d'enoturisme per donar a conèixer zones de vi a grups d'espanyols amb inquietuds per descobrir altres llocs i altres formes de fer vi.

Com a especialista tot terreny i versàtil, col·labora amb organismes, cellers i l'Associació espanyola de vins ecològics, a més de donar xerrades, realitzar presentacions i tastos, i impartir classes de màrqueting agroalimentari a centres educatius.

_____________________________________

En España, la cultura del vino llegó para quedarse, hasta tal punto que, hoy en día, se ha convertido en el país con mayor superficie mundial de viñedo para elaborar vino que se exporta a decenas de países desde hace siglos.

Este mes, iniciamos un ciclo dedicado al vino y a su cultura en nuestro país, un ciclo con denominación de origen donde contamos con alguien que ama y vive el vino, Susana Munilla.

En este fórum online, Susana presentará este ciclo y repasará los orígenes y la historia de la cultura vitivinícola en España, desde la Antigua Grecia, que sentó sus bases, hasta el Imperio Romano, que extendió el cultivo de la vid por toda Europa. Una larga historia con claros y oscuros que promete ser fascinante.

SOBRE SUSANA MUNILLA

Viajera inquieta desde muy joven, Susana Munilla decide entrar en el sector del vino en los años 90 después de varios años trabajando en el área del marketing. Así, se traslada a la Rioja Alavesa para trabajar en un grupo de bodegas con el objetivo de promocionar y exportar sus vinos por todo el mundo. Desde entonces, ha estado dedicada a trabajar en proyectos de estos ámbitos, para dar a conocer al mundo el gran patrimonio vitivinícola español.

Además, ha desarrollado programas de enoturismo para dar a conocer zonas de vino a grupos de españoles con inquietudes por descubrir otros lugares y otras formas de hacer vino.

Como especialista todoterreno y versátil, colabora con organismos, bodegas y la Asociación española de vinos ecológicos, además de dar charlas, realizar presentaciones y catas, e impartir clases de marketing agroalimentario en centros educativos.