Fòrum en línia: Càtering i decoració perfectes per a la teva boda amb Quilicuá

Comienza:
  22 de septiembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  22 de septiembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

El càtering i la decoració són, sens dubte, un dels plats forts en un casament i poden convertir aquest dia tan especial en l'esdeveniment perfecte que sempre havíeu somiat. Però, com podem conciliar les noves restriccions amb totes aquestes idees que teníem planejades per al dia del nostre casament? En aquest fòrum online, Quilicuá, experts en càtering i decoració, ens expliquen com aconseguir que les noves mesures no impedeixin fer un casament ideal.

Veurem tot el que es pot fer i el que no, així com diferents maneres i idees per aconseguir que un casament diferent no sigui menys divertit. A més, parlarem de com se serveix el menjar i com han canviat les decoracions, transmetent en tot moment l'actitud necessària perquè pugueu gaudir del dia més important de les vostres vides.

Apunta’t a aquest fòrum en línia punxant aquí.

O segueix en directe aquesta xerrada a través del nostre perfil de Facebook.

____________________________________

El cáterin y la decoración son, sin duda, uno de los platos fuertes en una boda y pueden convertir ese día tan especial en el evento perfecto que siempre habíais soñado. Pero, ¿cómo podemos conciliar las nuevas restricciones con todas esas ideas que teníamos planeadas para el día de nuestra boda?

En este fórum online, Quilicuá, expertos en cáterin y decoración, nos explican cómo conseguir que las nuevas medidas contra el coronavirus no impidan hacer una boda ideal.

Veremos todo lo que se puede hacer y lo que no, así como diferentes maneras e ideas para conseguir que una boda diferente no sea menos divertida. Además, hablaremos de cómo se sirve la comida y cómo han cambiado las decoraciones, transmitiendo en todo momento la actitud necesaria para que podáis disfrutar del día más importante de vuestras vidas.