Fòrum en línia: Com triar les flors pel meu casament. Els millors consells i les últimes tendències.

Comienza:
  30 de septiembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  30 de septiembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquesta tarda tanquem el nostre especial més romàntic amb unes convidades d'excepció: les nostres estimades Alicia i Fàtima, creadores de Arbolande.

No tens per què saber de flors, ni les disponibles a la temporada del vostre casament, i aquest és el motiu pel qual avui Alicia i Fátima ens acompanyen. Elles et donaran els millors consells perquè el vostre casament brilli gràcies a la decoració floral.

A més, t'assabentaràs de les últimes tendències internacionals en el disseny floral nupcial.

No t'ho perdis!

Inscriu-te al nostre Fòrum en línia clicant aquí.
També pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.
 
SOBRE ARBOLANDE, flors per ser feliç
Arbolande és un estudi de disseny i decoració floral especialitzat en l'ambientació d'espais, tant per a celebracions privades com per a esdeveniments d'empresa, amb vuit anys de vida.

Utilitzen les flors i altres elements vegetals per transformar espais, crear atmosferes i explicar històries. Una cosa clau en el seu treball és l'atenció a client. Ofereixen un servei personalitzat, exclusiu. Escolten, assessoren i s'impliquen en cada decoració al detall fins a trobar el resultat perfecte per a cada ocasió.

El seu treball s'inspira en la naturalesa en el seu estat més pur. A la bellesa senzilla i rotunda de les flors, sense adorns que les amaguin. El seu estil és fresc, colorit, natural, orgànic.

El seu estudi està situat a Madrid, encara que es desplacen a qualsevol lloc. Cada nou projecte és una oportunitat per posar en marxa la seva creativitat i imaginar noves propostes que sorprenguin i deixin empremta en la memòria.

____________________________

Esta tarde cerramos nuestro especial más romántico con unas invitadas de excepción: nuestras queridas Alicia y Fátima, creadoras de Arbolande.

No tienes por qué saber de flores, ni las disponibles en la temporada de vuestra boda, y ese es el motivo por el que hoy Alicia y Fátima nos acompañan. Ellas te darán los mejores consejos para que vuestra boda brille gracias a la decoración floral.

Además, te enterarás de las últimas tendencias internacionales en el diseño floral nupcial.

¡No te lo pierdas!

Inscríbete a nuestro Fórum online pinchando aquí.
También puedes seguir esta charla en directo a través de nuestro perfil de Facebook.
SOBRE ARBOLANDE, flores para ser feliz
Arbolande es un estudio de diseño y decoración floral especializado en la ambientación de espacios, tanto para celebraciones privadas como para eventos de empresa, con ocho años de vida.

Utilizan las flores y otros elementos vegetales para transformar espacios, crear atmósferas y contar historias. Algo clave en su trabajo es la atención al cliente. Ofrecen un servicio personalizado, exclusivo. Escuchan, asesoran y se implican en cada decoración al detalle hasta encontrar el resultado perfecto para cada ocasión.

Su trabajo se inspira en la naturaleza en su estado más puro. En la belleza sencilla y rotunda de las flores, sin adornos que las escondan. Su estilo es fresco, colorido, natural, orgánico.

Su estudio está situado en Madrid, aunque se desplazan a cualquier lugar. Cada nuevo proyecto es una oportunidad para poner en marcha su creatividad e imaginar nuevas propuestas que sorprendan y dejen huella en la memoria.