Fòrum en línia: Curs de Fotografia de Viatges. Sessió 4: ciutats

Comienza:
  20 de octubre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  20 de octubre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Les ciutats ofereixen una infinitat de possibilitats per als amants de la fotografia: edificis, monuments, mercats, places, parcs ... Però, com treure a través del nostre objectiu la bellesa i autenticitat de les urbs?

En aquesta quarta sessió de el Curs de Fotografia de Viatges, la fotògrafa i periodista Kris Ubach compartirà els millors trucs per fotografiar en un entorn urbà.

Apunta't a aquest fòrum en línia clicant aquí.

O pots seguir aquest taller en directe a través del nostre perfil de Facebook.

Nascuda a Barcelona, ​​Kris Ubach és una viatgera, fotògrafa professional i periodista freelance especialitzada en viatges i turisme.

Ha realitzat reportatges escrits i gràfics per a mitjans nacionals i internacionals, a més de participar en l'edició d'algunes guies de viatge.

Col·laboradora habitual de publicacions especialitzades Lonely Planet Traveller, Viajes National Geographic o Viajar de La Vanguardia, a més de col·laborar en programes de ràdio a les principals emissores catalanes.

També ha impartit cursos, tallers i xerrades sobre fotografia de viatges.

______________________________

Las ciudades ofrecen un sinfín de posibilidades para los amantes de la fotografía: edificios, monumentos, mercadillos, plazas, parques... Pero, ¿cómo sacar a través de nuestro objetivo la belleza y autenticidad de las urbes?

En esta cuarta sesión del Curso de Fotografía de Viajes, la fotógrafa y periodista Kris Ubach compartirá los mejores trucos para fotografiar en un entorno urbano.

Apúntate a este fórum online pinchando aquí.

O puedes seguir este taller en directo a través de nuestro perfil de Facebook.

Nacida en Barcelona, Kris Ubach es una viajera, fotógrafa profesional y periodista freelance especializada en viajes y turismo.

Ha realizado reportajes escritos y gráficos para medios nacionales e internacionales, además de participar en la edición de algunes guías de viaje.

Colaboradora habitual de publicaciones especializadas Lonely Planet Traveller, Viajes National Geographic o Viajar de La Vanguardia, además de colaborar en programas de radio en las principales emisoras catalanas.

También ha impartido cursos, talleres y charlas sobre fotografía de viajes.