Fòrum en línia: Curs de Fotografia de Viatges. Sessió 5: climatologia extrema

Comienza:
  27 de octubre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  27 de octubre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

El nostre afany per viatjar i viure noves experiències ens condueix fins destinacions meravellosos en els quals donar curs al nostre talent fotogràfic. No obstant això, en ocasions, les condicions de clima poden esdevenir un obstacle per immortalitzar aquests moments tan preuats.

Si hi ha algú que sap a la perfecció què suposa fotografiar en condicions climatològiques extremes és la fotògrafa i periodista Kris Ubach, que en aquesta cinquena sessió del Curs de Fotografia de Viatges, ens mostrarà els seus millors trucs i consells perquè el fred i la calor extrems no arruïnin les nostres ganes de fer fotos.

Apunta't a aquest fòrum en línia clicant aquí.

O segueix aquest taller en directe a través del nostre perfil de Facebook.

SOBRE KRIS UBACH

Nascuda a Barcelona, ​​Kris Ubach és una viatgera, fotògrafa professional i periodista freelance especialitzada en viatges i turisme.

Ha realitzat reportatges escrits i gràfics per a mitjans nacionals i internacionals, a més de participar en l'edició d'algunes guies de viatge.

Col·laboradora habitual de publicacions especialitzades Lonely Planet Traveller, Viajes National Geographic o Viajar de La Vanguardia, a més de col·laborar en programes de ràdio a les principals emissores catalanes.

També ha impartit cursos, tallers i xerrades sobre fotografia de viatges.

_________________________

Nuestro afán por viajar y vivir nuevas experiencias nos conduce hasta destinos maravillosos en los que dar rienda suelta a nuestro talento fotográfico. Sin embargo, en ocasiones, las condiciones de clima pueden convertirse en un obstáculo para inmortalizar esos momentos tan preciados.

Si hay alguien que sabe a la perfección qué supone fotografiar en condiciones climatológicas extremas  es la fotógrafa y periodista Kris Ubach, que en esta quinta sesión del Curso de Fotografía de Viajes, nos mostrará sus mejores trucos y consejos para que el frío y el calor extremos no arruinen nuestras ganas de hacer fotos.

Apúntate a este fórum online pinchando aquí.

O sigue este taller en directo a través de nuestro perfil de Facebook.

Nacida en Barcelona, Kris Ubach es una viajera, fotógrafa profesional y periodista freelance especializada en viajes y turismo.

Ha realizado reportajes escritos y gráficos para medios nacionales e internacionales, además de participar en la edición de algunas guías de viaje.

Colaboradora habitual de publicaciones especializadas Lonely Planet Traveller, Viajes National Geographic o Viajar de La Vanguardia, además de colaborar en programas de radio en las principales emisoras catalanas.

También ha impartido cursos, talleres y charlas sobre fotografía de viajes.