Fòrum en línia: Curs de Fotografia de Viatges. Sessió 6: natura

Comienza:
  17 de noviembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  17 de noviembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

El nostre Curs de Fotografia de Viatges, impartit per la fotògrafa, viatgera i periodista Kris Ubach, finalitza amb una última sessió dedicada a un dels grans temes de la Fotografia: la natura. En aquesta sisena sessió, ens centrarem en com aconseguir les millors fotos de la fauna y la flora, descobrint quin tipus de tècniques i materials necessitem per aquest tipus de fotografia, on els petits detalls són tan importants.

Apunta’t a aquest fòrum en línea aquí.

O segueix en directe aquest curs a través del nostre Facebook.

KRIS UBACH

Nascuda a Barcelona, Kris Ubach és una viatgera, fotògrafa professional i periodista freelance especialitzada en viatges i turisme.

Ha realitzat reportatges escrits i gràfics per a mitjans nacionals i internacionals, a més de participar a l’edició d’algunes guies de viatge. Col·laboradora habitual de publicacions especialitzades com Lonely Planet Traveller, Viajes National Geographic o Viajar de La Vanguardia, a més de col·laborar en programes de ràdio a las principals emisores catalanes. També ha impartit cursos, tallers i xerrades sobre fotografia de viatges.

________________________________

Nuestro Curso de Fotografía de Viajes, impartido por la fotógrafa, viajera y periodista Kris Ubach, finaliza con una última sesión dedicada a uno de los grandes temas de la Fotografía: la naturaleza.

 

En esta sexta sesión, nos centraremos en cómo conseguir las mejores fotos de la fauna y la flora, descubriendo qué tipo de técnicas y materiales necesitamos para este tipo de fotografía, donde los pequeños detalles son tan importantes.

 

KRIS UBACH

Nacida en Barcelona, Kris Ubach es una viajera, fotógrafa profesional y periodista freelance especializada en viajes y turismo.

Ha realizado reportajes escritos y gráficos para medios nacionales e internacionales, además de participar en la edición de algunes guías de viaje. Colaboradora habitual de publicaciones especializadas Lonely Planet Traveller, Viajes National Geographic o Viajar de La Vanguardia, además de colaborar en programas de radio en las principales emisoras catalanas. También ha impartido cursos, talleres y charlas sobre fotografía de viajes.