Fòrum en línia: Descobreix La Rioja Baixa

Comienza:
  19 de enero de 2021 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  19 de enero de 2021

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

La Rioja Baixa és la zona més a l'est de la Rioja, de clima més mediterrani i amb influències de Navarra, Aragó i també de Soria. Es tracta d'una terra de contrastos, des del Riu Ebre i la Ribera fins a la Serra, passant pels seus diferents paisatges d'horta, secà, vinya i muntanya.

És, també, una terra on el pas de la història ha deixat la seva empremta. Així ho testifiquen els diversos jaciments on podem rastrejar les petjades dels dinosaures que van habitar aquesta zona i les restes de la cultura romana que podem admirar a Calahorra, la capital de la Rioja Baixa.

Aquest mes, realitzarem un viatge amb Gemma E. Santiago, del blog gastronòmic Divinos Sabores, que ens parlarà de tota la riquesa cultural i paisatgística d'aquesta Rioja on, a més, podem gaudir d'una espectacular gastronomia que prové directament de l'horta i dels seus vins plens d'aromes.

 

Apunta’t a aquest fòrum online clickant aquí.

SOBRE GEMA E. SANTIAGO

La passió de Gema E. Santiago són la gastronomia, les relacions públiques i les xarxes socials.

Ofereix assessorament a restaurants, hotels, establiments gastronòmics, xefs, productors i marques corporatives per millorar i potenciar la seva presència i estratègia digital, així com serveis d'auditories de Mystery Shopper per avaluar la satisfacció de clients i la consecució d'estàndards de qualitat. És, a més, formadora individualitzada o col·lectiva per a associacions i gremis, autònoms, professionals i emprenedors.

En el seu blog Divinos Sabores podrem trobar actualitat i informació sobre alimentació, gastronomia, restaurants, hotels, viatges, destinacions turístiques, món de la cocteleria i de el vi.

 

Col·labora:

__________________________________

La Rioja Baja es la zona más al este de La Rioja, de clima más mediterráneo y con influencias de Navarra, Aragón y también de Soria. Se trata de una tierra de contrastes, desde el Río Ebro y la Ribera hasta la Sierra, pasando por sus diferentes paisajes de huerta, secano, viña y monte.

Es, también, una tierra donde el paso de la historia ha dejado su huella. Así lo atestiguan los diversos yacimientos  donde podemos rastrear las huellas de los dinosaurios que habitaron esa zona y los restos de la cultura romana que podemos admirar en Calahorra, la capital de La Rioja Baja.

Este mes, realizamos un viaje con Gema E. Santiago, del blog gastronómico Divinos Sabores, que nos hablará de toda la riqueza cultural y paisajística de esa Rioja donde, además, podemos disfrutar de una espectacular gastronomía que proviene directamente de la huerta y de sus vinos llenos de aromas.

   

SOBRE GEMA E. SANTIAGO

La pasión de Gema E. Santiago son la gastronomía, las relaciones públicas y las redes sociales.

Ofrece asesoramiento a restaurantes, hoteles, establecimientos gastronómicos, chefs, productores y marcas corporativas para mejorar y potenciar su presencia y estrategia digital, así como servicios de auditorías de Mystery Shopper para evaluar la satisfacción de clientes y la consecución de estándares de calidad. Es, además, formadora individualizada o colectiva para asociaciones y gremios, autónomos, profesionales y emprendedores.

En su blog Divinos Sabores podremos encontrar actualidad e información sobre alimentación, gastronomía, restaurantes, hoteles, viajes, destinos turísticos, mundo de la coctelería y del vino.