Fòrum en línia: El Camí del Vi

Comienza:
  8 de octubre de 2020 19:30

Termina:
20:15

Detalles

Fecha:

  8 de octubre de 2020

Hora:

19:30 - 20:15

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

El Camí de el Vi va ser, sense cap dubte, una de les rutes més importants de Galícia a nivell socioeconòmic des del segle IX fins al segle XIX, ja que va ser el camí per portar el vi procedent de Ribadavia i el seu entorn fins Compostel·la, proveint a la catedral, monestirs, tavernes i hospitals de pelegrins.

Aquest camí, que va quedar abandonat fa un segle, s'ha recuperat i actualment és possible realitzar aquest espectacular trajecte, que passa per llocs plens de màgia que ens transporten a l'edat mitjana, passant per antics cellers i cups dels selges VI al XIX . Antonio Míguez Amil, director de l'Oficina de Turisme de Ribadavia i viticultor, ens convida a conèixer en profunditat aquest camí, un dels itineraris vitivinícoles més notoris i històrics del món del vi, amb mil anys d'història i memòria de la cultura del vi a Galícia , que el converteixen en una de les propostes enoturístiques més potents i fascinants del nostre país. És en, definitiva, un camí iniciàtic, d'introspecció, de trobada amb el més antic i sagrat, banyat pel vi dels pelegrins, el Ribeiro.

Inscriu-te a aquest fòrum online punxant aquí.

O segueix aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

____________________________________

El Camino del Vino fue, sin lugar a dudas, una de las rutas más importantes de Galicia a nivel socioeconómico desde el siglo IX hasta el siglo XIX, ya que fue el camino usado por los arrieros para llevar el vino procedente de Ribadavia y su entorno hasta Compostela, surtiendo a la catedral, monasterios, tabernas y hospitales de peregrinos.

Este camino, que quedó abandonado hace un siglo, se ha recuperado y actualmente es posible realizar este espectacular trayecto, que pasa por lugares llenos de magia que nos transportan a la edad media, pasando por antiguas bodegas y lagares de los siglos VI al XIX.

Antonio Míguez Amil, director de la Oficina de Turismo de Ribadavia, nos invita a conocer en profundidad este camino, uno de los itinerarios vitivinícolas más notorios e históricos del mundo del vino, con mil años de historia y memoria de la cultura del vino en Galicia, que lo convierten en una de las propuestas enoturísticas más potentes y fascinantes de nuestro país.

Es en, definitiva, un camino iniciático, de introspección, de encuentro con lo más antiguo y sagrado, bañado por el vino de los peregrinos, el Ribeiro.