Fòrum en línia: Els dimecres d’Anaya Touring – Sevilla. Acuarelas de Viaje

Comienza:
  28 de octubre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  28 de octubre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Avui, en ELS DIMECRES D’ANAYA TOURING, presentem una guia molt especial: Sevilla. Acuarelas de viaje.

Ens acompanya l’aquarel·lista Alicia Aradilla, encarregada de donar color a aquest recorregut per la capital sevillana descrit per Blanca Espigares.

Sevilla té una llum especial. I es reflecteix amb la calç i guspireja a l'arena, marca ombres molt definides, genera contrallums i produeix una arquitectura molt característica. Perquè aquí al sud, la llum és un material més de l'arquitectura. Per això sorgeixen els patis, els carrers estrets, les placetes amagades, les gelosies, les persianes d'espart o els vestíbuls.

 

Així és Sevilla en paraules de Blanca Espigares i així ens la presenten les aquarel·les d'Alicia Aradilla. Un viatge a través de la llum i l'ombra pels carrers i els racons d'una ciutat mil·lenària. La nostra aquarel·la de viatge recorre Sevilla al pas, caminant, sense mapes, sense plànols i sense mòbils, convidant a el lector a endinsar-se en un univers de sensacions en tant que descobreix els secrets d'una ciutat que fusiona com poques estils i cultures molt diverses: la Sevilla tartesa, la fenícia, la romana, la visigòtica, la musulmana, la cristiana, la jueva... Les pàgines de la nostra aquarel·la de viatge ens endinsen a Sevilla a través del seu riu Guadalquivir i ens conviden a perdre'ns pel Arenal, el entorn de la Catedral i l'Ajuntament -els centres de poder-, Santa Creu, Alfals, Sant Esteve, Sant Lluís, el carrer Fira, l'albereda d'Hèrcules, Sant Vicent, el Gran Poder, la plaça de l Duc, Triana, la Sevilla de les Exposicions i la Sevilla més moderna que encara el futur amb la mateixa llum fecunda de fa mil·lennis.

 

Apunta’t a aquest fòrum en línia punxant aquí.

O segueix aquesta presentació en directe a través del nostre perfil de Facebook.

 

_______________________________

Hoy, en LOS MIÉRCOLES DE ANAYA TOURING, presentamos una guía muy especial: Sevilla. Acuarelas de viaje.

 

Nos acompañará la acuarelista Alicia Aradilla, encargada de dar color a este recorrido por la capital hispalense descrito por Blanca Espigares.

 

Sevilla tiene una luz especial. Y se refleja con la cal y centellea en el albero, marca sombras muy definidas, genera contraluces y produce una arquitectura muy característica. Porque aquí en el sur, la luz es un material más de la arquitectura. Por eso surgen los patios, las calles estrechas, las plazuelas escondidas, las celosías, las persianas de esparto o los zaguanes.

 

Así es Sevilla en palabras de Blanca Espigares y así nos la presentan las acuarelas de Alicia Aradilla. Un viaje a través de la luz y la sombra por las calles y los rincones de una ciudad milenaria. Nuestra acuarela de viaje recorre Sevilla al paso, caminando, sin mapas, sin planos y sin móviles, invitando al lector a adentrarse en un universo de sensaciones en tanto que descubre los secretos de una ciudad que fusiona como pocas estilos y culturas muy diversas: la Sevilla tartesa, la fenicia, la romana, la visigoda, la musulmana, la cristiana, la judía... Las páginas de nuestra acuarela de viaje nos adentran en Sevilla a través de su río Guadalquivir y nos invitan a perdernos por el Arenal, el entorno de la Catedral y el Ayuntamiento -los centros de poder-, Santa Cruz, Alfalfa, San Esteban, San Luis, la calle Feria, la alameda de Hércules, San Vicente, el Gran Poder, la plaza del Duque, Triana, la Sevilla de las Exposiciones y la Sevilla más moderna que encara el futuro bajo la misma luz fecunda de hace milenios.