Fòrum en línia: Els parcs temàtics, una destinació segura

Comienza:
  30 de noviembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  30 de noviembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Mascareta obligatòria, aforaments limitats, distància de seguretat i dispensadors de gel hidroalcohòlic cada deu passes. Els parcs temàtics s’han adaptat a la pandèmia i s’han convertit en una destinació turística molt segura per viatjar en família. PortAventura i Disneyland París són exemples de com un espai habitualment massificat poden convertir-se en una bombolla on el viatger se sent segur en tot moment. Això sí, les noves mesures també han obligat a cancel·lar espectacles o trobades amb personatges, activitats de gran acceptació entre el públic més petit.

Però, tot i això, segueix valent la pena visitar els parcs temàtics en època de COVID? Les respostes ens les proporcionarà la periodista Laia Díaz, del blog De ruta en família, que aquests mesos han optat per aquest tipus de destinacions per seguir viatjant amb família.

Apunta’t a aquest fórum en línia punxant aquí.

 

Laia Díaz va estudiar Periodisme i Publicitat a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i després d’un període treballant per mitjans locals, s’ha especialitzat en la creació de continguts digitals i en gestió de xarxes socials.

Enamorada de la fotografia, va començar a viatjar de molt jove amb els seus pares i ara ho fa amb la seva pròpia família. El 2014 va crear el blog de viatges Històries d’una càmera, que el 2017, amb l’arribada de la seva filla va convertir-se en De ruta en família, amb l’objectiu de demostrar que la maternitat no implica renunciar als viatges per tot el món.

_________________________

Mascarilla obligatoria, aforos limitados, distancia de seguridad y dispensadores de gel hidroalcohólico cada diez pasos. Los parques temáticos se han adaptado a las nuevas circunstancias y se han convertido en un destino turístico muy seguro para viajar en familia.

PortAventura y Disneyland París son ejemplos de cómo un espacio habitualmente masificado puede convertirse en una burbuja donde el viajero se siente seguro en todo momento.

Eso sí, las nuevas medidas también han obligado a cancelar espectáculos o encuentros con personajes, actividades de gran aceptación entre el público más pequeño.

¿Sigue entonces valiendo la pena visitar los parques temáticos en época de Covid? Las respuestas nos las proporcionará en este fórum online la periodista Laia Díaz, del blog De ruta en família, que estos meses han optado por este tipo de destinos para seguir viajando con familia.

     

Laia Díaz estudió Periodismo y Publicidad en la Universidad Rovira i Virgili (URV) y, después de un periodo trabajando por medios locales, se ha especializado en la creación de contenidos digitales y en gestión de redes sociales.

Enamorada de la fotografía, comenzó a viajar muy joven con sus padres y ahora lo hace con su propia familia. En 2014 creó el blog de viajes Històries d’una càmera que, en 2017, con la llegada de su hija, se convirtió en De ruta en família, con el objetivo de demostrar que la maternidad no implica renunciar a los viajes por todo el mundo.