Fòrum en línia: Els taurons al món actual

Comienza:
  22 de octubre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  22 de octubre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquesta tarda ens endinsem en aigües profundes al costat de l'expert en busseig i aventurer incansable Karlos Simón.

Recorrerem el món dels taurons per descobrir quin tipus d'animals són i desmuntar alguns dels mites més populars sobre aquesta misteriosa espècie. Parlarem de la seva biologia, dels sentiments més comuns cap a ells, dels seus famosos atacs i de quines solucions hi ha al respecte. Hi ha animals pitjors?

Tot això i molt més t'espera. No t'ho perdis!

Apunta't a aquest fòrum en línia punxant aquí.

O segueix aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

Karlos Simón porta des de 1988 bussejant pels cinc continents. És empresari de la indústria del busseig, formador d'instructors, càmera submarí, especialista en busseig tècnic, expert en taurons, presentador de televisió i aventurer incansable. En la seva carrera professional ha realitzat gairebé 10.000 immersions, algunes fins a 90 metres de profunditat en famosos vaixells enfonsats i ha organitzat més de 300 expedicions per tot el món, havent bussejat amb els taurons més perillosos com el blanc, el tigre i el bou, fins i tot en alguna ocasió enfrontant-se cara a cara amb cocodrils en aigües de Cuba.

El seu afany per demostrar que els taurons no són devoradors d'homes, el va portar a instaurar el 2011 un rècord internacional (encara no superat) de permanència sota l'aigua amb esquals: "12 hores envoltat de taurons tigre". A partir d'aquesta data ha investigat la immobilitat tònica amb taurons, deixant a un tauró tigre de quatre metres de longitud totalment immòbil sota l'aigua.

Dins de la producció audiovisual, destaquen el seu documental com a director: Cozumel, un paraíso en el Caribe Maya, premiat amb el dofí de plata al festival de Cannes, i la seva participació com a presentador de televisió al programa de busseig Hundidos (RTVE la 2), on explica la història de 13 vaixells enfonsats a les costes espanyoles. A finals de gener de 2019 va treure el seu primer llibre: Tratando de tiburones con Karlos Simón, on explica les seves 30 anys bussejant amb taurons, escrit per Alfonso Mateo-Sagasta.

__________________________________

Esta tarde nos adentramos en aguas profundas junto al experto en buceo y aventurero incansable Karlos Simón.

Recorreremos el mundo de los tiburones para descubrir qué tipo de animales son y desmontar algunos de los mitos más populares acerca de esta misteriosa especie. Hablaremos de su biología, de los sentimientos más comunes hacia ellos, de sus famosos ataques y de qué soluciones hay al respecto. ¿Hay animales peores?

Todo esto y mucho más te espera. ¡No te lo pierdas!

 

SOBRE KARLOS SIMÓN

Karlos Simón lleva desde 1988 buceando por los cinco continentes. Es empresario de la industria del buceo, formador de instructores, cámara submarino, especialista en buceo técnico, experto en tiburones, presentador de televisión y aventurero incansable. En su carrera profesional ha realizado casi 10.000 inmersiones, algunas hasta 90 metros de profundidad en famosos barcos hundidos y ha organizado más de 300 expediciones por todo el mundo, habiendo buceado con los tiburones más peligrosos como el blanco, el tigre y el toro, incluso en alguna ocasión enfrentándose cara a cara con cocodrilos en aguas de Cuba.

 

Su afán por demostrar que los tiburones no son devoradores de hombres, le llevó a instaurar en 2011 un récord internacional (aún no superado) de permanencia bajo el agua con escualos: “12 horas rodeado de tiburones tigre”. A partir de esa fecha ha investigado la inmovilidad tónica con tiburones, llegando a dejar a un tiburón tigre de cuatro metros de longitud totalmente inmóvil bajo el agua.

 

Dentro de la producción audiovisual, destacan su documental como director: “Cozumel, un paraíso en el Caribe Maya”, premiado con el delfín de plata en el festival de Cannes, y su participación como presentador de televisión en el programa de buceo HUNDIDOS (RTVE La2), donde cuenta la historia de 13 barcos hundidos en las costas españolas. A finales de enero de 2019 sacó su primer libro: TRATANDO DE TIBURONES CON KARLOS SIMÓN, donde cuenta sus 30 años buceando con tiburones, escrito por Alfonso Mateo-Sagasta.