Fòrum en línia: els viatges de Jorge Traver amb El País Viajes

Comienza:
  15 de julio de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  15 de julio de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Viatjar és somiar. El País Viajes va néixer per recórrer el món de la mà dels nostres experts viatgers, i al llarg dels tres anys que ja porta aquesta aventura, hem gaudit de destins apassionants i descobert països amb uns altres ulls, els d'aquells que són referents en els seus àmbits professionals.

Aquesta tarda, ens acompanya un dels més entusiastes, el nostre estimat company Jorge Traver, qui ens presentarà les pròximes aventures que es porta entre mans amb El País Viajes.

No t'ho perdis!

Inscriu-te al nostre Fòrum en línia clicant aquí.

També pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

Jorge Traver:

"Viatjar amb la ment oberta, alliberats de prejudicis i de pors, disposats a donar i a compartir el millor de nosaltres mateixos ... Viatjar deixant enrere el nostre petit univers protector, deixant anar amarres i aprenent a descobrir a tantes i tantes persones meravelloses que ens esperen a qualsevol racó perdut de món, carregades de somriures; veure per nosaltres mateixos i gaudir de cada dia ".

És la manera en què Jorge Traver ha recorregut el planeta, fins a aconseguir un dels majors privilegis que, sens dubte, es poden aconseguir: no sentir-se estranger enlloc.

_________________________________________

Viajar es soñar. El País Viajes nació para recorrer el mundo de la mano de nuestros expertos viajeros, y a lo largo de los tres años que dura ya esta aventura, hemos disfrutado de destinos apasionantes y descubierto países con otros ojos, los de aquellos que son referentes en sus ámbitos profesionales.

Esta tarde, nos acompaña uno de los más entusiastas, nuestro querido compañero Jorge Traver, quien nos presentará las próximas aventuras que se trae entre manos con El País Viajes.

Jorge Traver:

"Viajar con la mente abierta, liberados de prejuicios y de miedos, dispuestos a dar y a compartir lo mejor de nosotros mismos... Viajar dejando atrás nuestro pequeño universo protector, soltando amarras y aprendiendo a descubrir a tantas y tantas personas maravillosas que nos aguardan en cualquier rincón perdido del mundo, cargadas de sonrisas; ver por nosotros mismos y disfrutar de cada día".

Es la manera en la que Jorge Traver ha recorrido el planeta, hasta lograr uno de los mayores privilegios que, sin duda, pueden alcanzarse: no sentirse extranjero en ninguna parte.