Fòrum en línia: Esquiar a Europa en temps del Covid

Comienza:
  6 de octubre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  6 de octubre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Arriba aquesta època de l'any tan esperada pels amants dels esports d'hivern. I és que, tot i que aquest any serà diferent, no anem a privar-nos de fer alguna escapada per gaudir de la neu.

Aquest mes comptem amb Nacho Campos, un dels referents del turisme de neu internacional, per explicar-nos tot el referent a l'esquí a Europa.

Nacho, què és també Professor titulat de l'Escola Espanyola d'Esquí, ens parlarà dels canvis de tendències en els estacions d'esquí, de les traves i dificultats que ens podem trobar, i de quina destinació hem d'escollir en funció de la nostra experiència i del tipus de viatge que volem fer.

A més, Nacho també ens explicarà quines mesures prenen les estacions per a la nova temporada, en un escenari totalment diferent a l'habitual. Apunta’t a aques fòrum online aquí. O segueix en directe aquesta xerrada a través del nostre perfil de Facebook. ____________________________

Llega esa época del año tan esperada por los amantes de los deportes de invierno. Y es que, aunque este año va a ser diferente, no vamos a privarnos de hacer alguna escapada para disfrutar de la nieve.

Este mes contamos con Nacho Campos, uno de los referentes del turismo de nieve internacional, para explicarnos todo lo referente al esquí en Europa.

Nacho, que además es Profesor titulado de la Escuela Española de Esquí, nos hablará de los cambios de tendencias en las estaciones de esquí, de las trabas y dificultades que nos podemos encontrar, y de qué destino hemos de escoger en función de nuestra experiencia y del tipo de viaje que queremos realizar.

Además, Nacho también nos explicará qué medidas están tomando las estaciones para la nueva temporada, en un escenario totalmente distinto al habitual.