Fòrum en línia: Japó desconegut. Un apassionant viatge en solitari pel sud del Japó

Comienza:
  3 de diciembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  3 de diciembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

En 2019, amb tan sols una motxilla de mà i moltes ganes d'explorar, el fotògraf i videògraf Rubén Sánchez va viatjar al Japó, en solitari, amb la intenció de fotografiar alguns dels racons menys coneguts pel públic internacional del sud d'aquest fascinant país. Aquesta tarda en el nostre Fòrum en línia, Rubén ens visita per mostrar-nos, a través de les seves fantàstiques fotografies, alguns dels llocs insòlits que va descobrir en aquesta aventura en solitari. Un viatge que començarà a les Illes Goto, amb una escapada a Okinawa i un viatge en el Shinkansen (Tren bala) des de la ciutat de Fukuoka fins Tòquio, detenint-nos en alguns punts desconeguts i increïbles que no se solen trobar en els viatges clàssics al país nipó. Natura, art ocult, tradicions mil·lenàries i metròpolis del futur.

Viatjarem pel Japó al nostre aire, sense rumb fix, deixant que cada lloc es descobreixi per si sol davant la nostra mirada. Ens acompanyes?

Apunta’t a aquest Fòrum en línia clickant aquí.

SOBRE RUBÉN SÁNCHEZ

Apassionat de la natura, el paisatge i la fauna, Rubén dedica la major part del seu temps professional a la fotografia i vídeo de viatges. Amb una llarga experiència al cinema i la televisió com a realitzador de documentals, treballa per a Getty Images i els seus treballs es poden trobar a mitjans com National GeographicDiscovery ChannelLonely PlanetTravellerHBO o Netflix.

 

______________________________________

En 2019, con tan solo una mochila de mano y muchas ganas de explorar, el fotógrafo y videógrafo Rubén Sánchez viajó a Japón, en solitario, con la intención de fotografiar algunos de los rincones menos conocidos por el público internacional del sur de este fascinante país.

Esta tarde en nuestro Fórum online, Rubén nos visita para mostrarnos, a través de sus fantásticas fotografías, algunos de los lugares insólitos que descubrió en esta aventura en solitario.  Un viaje que comenzará en las Islas Goto, con una escapada a Okinawa y un viaje en el Sinkansen (Tren bala) desde la ciudad de Fukuoka hasta Tokyo, deteniéndonos en algunos puntos desconocidos e increíbles que no se suelen encontrar en los viajes clásicos al país Nipon. Naturaleza, arte oculto, tradiciones milenarias y metrópolis sacadas del futuro.

Viajaremos por Japón a nuestro aire, sin rumbo fijo, dejando que cada lugar se descubra por si solo ante nuestra mirada. ¿Nos acompañas?

 

SOBRE RUBÉN SÁNCHEZ

Apasionado de la naturaleza, el paisaje y la fauna, Rubén dedica la mayor parte de su tiempo profesional a la fotografía y vídeo de viajes. Con una larga experiencia en el cine y la televisión como realizador de documentales, trabaja para Getty Images y sus trabajos se pueden encontrar en medios como National Geographic, Discovery Channel, Lonely Planet, Traveller, HBO o Netflix.