Fòrum en línia: Tu otra cocina, el resultat de cuinar els somnis

Comienza:
  28 de septiembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  28 de septiembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Avui et portem un projecte gastro-innovador que et deixarà amb la boca oberta. Originalitat, frescor, diversió i qualitat són les paraules clau que millor defineixen a aquesta parella de professionals dels fogons formada per Diego Blanco i Jorge Estepa, responsables de Tu Otra Cocina. TOC Grupo Gastro-innovador és la consecució d'un somni, la massa mare de la qual surt tot. Joventut, força, paciència i passió, valors que estan en sintonia en cadascuna de les activitats que duen a terme. L'art en totes les seves disciplines i la provocació estan en el seu ADN conformant un ens viu des del qual no deixaran de sorgir idees.

En aquesta xerrada ens parlaran de les conseqüències que ha ocasionat en la seva activitat, i concretament a la seva empresa, la Covid 19. Els canvis que han emprès en la seva manera de dur a terme els esdeveniments, les mesures i els protocols adoptats.

També parlaran sobre el pas endavant que han donat al llançar la seva nova marca “Proboca Culture” i del que aportaran amb això al món dels esdeveniments.

Finalment, donaran a conèixer el seu concepte gastronòmic "Pret a porter", un servei a tota la Península perquè tot el que vulgui pugui gaudir de la seva gastronomia.

Inscriu-te al nostre Fòrum en línia clicant aquí.

També pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.