Fòrum en línia: la Torre del Visco i la Tirolina de Fuentespalda

Comienza:
  23 de septiembre de 2020 19:00

Termina:
19:00

Detalles

Fecha:

  23 de septiembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:00

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquesta tarda ens anem a Terol per partida doble, d'una banda coneixerem  La Torre del Visco  i per un altre la  Tirolina Fuentespalda.  Dos llocs per carregar piles, el primer des de la tranquil·litat, el segon des l'adrenalina i aventura. Els dos estan molt a prop l'un l'altre així que ... són la combinació perfecte!

La Torre del Visco és una destinació de luxe senzill i plaer gastronòmic a Terol, Espanya. Té la grandesa d'una finca medieval, però amb tot el confort i facilitats d'un boutique hotel modern.

Es troba envoltada d'una bellesa natural encara verge. La vida transcorre sense presses al ritme de les estacions com fa segles.

Sortir de la rutina que va a tota velocitat, per escapar-se a un paratge apartat de la multitud, on permetre't la lentitud, mirar-te, riure i gaudir en un petit paradís replet d'estímuls. En aquest hotel trobaràs una intimitat acurada, on l'equip sempre està disponible però no interromp moments importants. El més important a portar a l'equipatge, és la il·lusió de deixar-se sorprendre!

Les 100 hectàrees que envolten aquest hotel, inclouen jardins extensos i romàntics amb més de 50 varietats de roses, un hort i finca ecològica on conreen olives, ametlles i productes de temporada que el seu Xef incorpora a les seves creacions.

Una cuina sana, de temporada i sostenible.

La Tirolina de Fuentespalda és a dia d'avui, la més llarga d'Europa amb doble cable, i la més llarga del món adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

És accessible per a tothom: nens i adults, esportistes o no, particulars, famílies o grups. I en concret accessible a persones amb discapacitat o persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d'una activitat que tot i considerar-se de tipus esportiu pot ser realitzada per tot tipus de persones ja que no requereix estar en bona forma física, sinó únicament no patir problemes de salut determinats.

Aquesta activitat ofereix múltiples possibilitats de desenvolupament personal, contribueix a potenciar les qualitats individuals com l'autonomia, decisió, equilibri, superació d’un mateix... i fomenta l'esperit d'equip i la cohesió de grup; constituint una magnífica possibilitat pedagògica de descobrir i investigar el món natural d'una forma única.

Inscriu-te al nostre Fòrum en línia clicant aquí.

També pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.