Fòrum en línia: Les armes ocultes del canvi

Comienza:
  19 de octubre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  19 de octubre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquesta tarda ens visita un dels nostres campions olímpics, José Luis Abajo Gómez, més conegut com "Pirri".

El que va ser primer medallista de la història de l'esgrima espanyola en els Jocs Olímpics de Pequín 2008, avui vol compartir amb nosaltres tot el que aquest esport li ha aportat, no només en la seva carrera professional sinó també en el seu dia a dia.

 

Ens parlarà de la metodologia de l'esport i de com afrontar qualsevol objectiu que ens proposem gràcies a les eines que aquest ens proporciona. A més, descobrirem quines qualitats té els esportistes d'elit. Per què alguns arriben i altres no?

Inscriu-te a aquest fòrum en línia punxant aquí.

O segueix aquesta xerrada a través del nostre perfil de Facebook.

Primer medallista de la història de l'esgrima espanyola en els Jocs Olímpics de Pequín 2008.

"Pirri", a més, té la inquietud d'estar formant-se en tot moment, és diplomat en ADE amb formació complementària en Coaching esportiu, Gestió d'Instal·lacions esportives i Màrqueting Esportiu. A més col·labora activament amb el Comitè Olímpic Espanyol, el Consell Superior d'Esports i la Comunitat de Madrid en esdeveniments de promoció esportiva i transmissió de valors.

__________________________

Esta tarde nos visita uno de nuestros campeones olímpicos, José Luis Abajo Gómez, más conocido como "Pirri".

El que fue primer medallista de la historia de la esgrima española en los Juegos Olímpicos de Pekín 2008, hoy quiere compartir con nosotros todo lo que este deporte le ha aportado, no solo en su carrera profesional sino también en su día a día.

Nos hablará de la metodología del deporte y de cómo afrontar cualquier objetivo que nos propongamos gracias a las herramientas que este nos proporciona. Además, descubriremos qué cualidades tiene los deportistas de élite. ¿Por qué algunos llegan y otros no?

SOBRE JOSÉ LUIS ABAJO GÓMEZ "PIRRI"

Primer medallista de la historia de la esgrima española en los Juegos Olímpicos de Pekín 2008.

“Pirri”, además, tiene la inquietud de estar formándose en todo momento, es diplomado en ADE con formación complementaria en Coaching deportivo, Gestión de Instalaciones deportivas y Marketing Deportivo. Además colabora activamente con el Comité Olímpico Español, el Consejo Superior de Deportes y la Comunidad de Madrid en eventos de promoción deportiva y transmisión de valores.