Fòrum en línia: L’essència de l’Índia

Comienza:
  1 de octubre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  1 de octubre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Hi ha viatges que ens canvien la vida, que es converteixen en quelcom molt més profund i transcendental que un simple desplaçament. Sens dubte, l'Índia és un d'aquestes destinacions transformadores que poden modificar la nostra visió i canviar les nostres prioritats.

Per a l’Anna Pujol, formadora de Ioga, i l’Idan Hojman, terapeuta corporal i fotògraf, l'Índia va suposar un viatge formatiu i iniciàtic que va canviar en part la seva manera d'entendre la vida en l’àmbit personal i, en el cas de l'Anna, també en l'àmbit professional.

Tots dos ens acompanyaran i ens explicaran com va ser la seva experiència a l'Índia en aquest fòrum online on podrem apropar-nos a l'essència d'aquest fascinant país a través de les evocatives fotografies analògiques en blanc i negre que l’Idan va fer durant la seva estada de dos anys.

Fotografia: Idan Hojman A més, l’Anna i l’Idan ens parlaran de la primera Cimera Virtual de Ioga, un esdeveniment que tindrà lloc de l'1 a el 8 d'octubre i que pretén ser un espai de trobada per a diferents camins i disciplines, de la mà de 40 experts.

Inscriu-te a aquest fòrum en línia punxant aquí.

O segueix la xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

Fotografia: Idan Hojman  

CIMERA VIRTUAL DE IOGA

De l'1 al 8 d'octubre, Barcelona es converteix en la capital mundial del Ioga, en acollir la primera Cimera Virtual de Ioga en parla hispana.

El Ioga és un dels grans camins com a guia i acompanyant, i, en aquesta ocasió, la tecnologia serveix per expandir consciències, apropant la seva essència a tots aquells que vulguin emprendre aquest camí d'autorealització i iniciar i aprofundir en el cos, la ment i l'esperit a través d'aquesta disciplina.

En aquest esdeveniment internacional, participaran més de 40 experts i mestres de l'àmbit del ioga, que compartiran ensenyaments, visions, eines, secrets, experiències de vida i coneixement amb tot aquell que vulgui aprendre i deixar-se inspirar.

ANNA PUJOL

Anna Pujol, organitzadora de la Cimera Virtual de Ioga, ensenya des de fa 10 anys el camí del Ioga com a via d'autorealització, havent aprofundit en els ensenyaments de l'Ioga clàssic a l'Índia. Ensenya el Ioga des d'un estil autèntic i contundent, amb una visió útil, propera i profunda, especialitzant-se en una pràctica energètica, terapèutica i pensada per a tothom. Ofereix classes particulars, workshops magistrals i immersions d'aprofundiment de tres dies a la natura.      

IDAN HOJMAN

Idan Hojman, organitzador de la Cimera Virtual de Ioga, és terapeuta corporal i creador de la Via del Cos, un sistema d'aprenentatge basat en el cos amb l'objectiu d'integrar els diferents aspectes de l'ésser humà, restaurar la salut i oferir eines poderoses de transformació personal. Idan va començar la seva trajectòria professional formant-se com a practicant del Mètode Grinberg, a més d'experimentar amb altres disciplines com el llenguatge corporal Gaga, la teràpia crani sacral, el Ioga, el Tantra i el Xamanisme.