Fòrum en línia: Perseids 2020. La pluja d’estels més popular de l’any

Comienza:
  11 de agosto de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  11 de agosto de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Arriben els Perseids, la pluja d’estels més important de l’any. El bon temps i les vacances típiques del mes d’agost ens conviden a sortir al camp i gaudir d’aquest espectacle natural. Per saber més sobre aquesta pluja d’estels comptarem amb Mario López, astrònom divulgador de l’empresa AstroAfición, que ens explicarà què són els estels fugaços, com es produeixen i quan podem observar els Perseids. A més, per entendre millor el seu origen, ens mostrarà alguns dels meteorits més importants de la selva col·lecció.

Acompanya’ns i gaudeix d’una oportunitat única per gaudir del cel en aquestes nits d’estiu.

Apunta’t a aquest fórum en línea aquí.

O segueix en directe des del nostre Facebook.

 

AstroAfición és un grup d'enamorats de l'astronomia que, el 2009, van decidir fer de la seva afició la seva professió, compartint la seva passió per l'astronomia amb tothom qui vulgui aixecar la vista al cel i descobrir una mica més l'univers.

Amb sucursals a Madrid i Toledo, on es concentren la majoria de les seves activitats, treballen per apropar l'astronomia a tota Espanya i realitzen observacions a diferents punts del país.  

_____________________________________

Llegan las Perseidas, la lluvia de estrellas más importante del año. El buen tiempo y las vacaciones típicas del mes de agosto nos invitan a salir al campo y disfrutar de este espectáculo natural.

Para conocer más sobre esta lluvia de estrellas contaremos con Mario López, astrónomo divulgador de la empresa AstroAfición, quien nos explicará qué son las estrellas fugaces, cómo se producen y cuándo podemos observar las Perseidas.

Además, para entender mejor su origen nos mostrará algunos de los meteoritos más importantes de su colección.

Acompáñanos y disfruta de una oportunidad única para disfrutar del cielo en estas noches de verano.

Sobre AstroAfición

AstroAfición es un grupo de enamorados de la astronomía que, en 2009, decidieron hacer de su afición su profesión, compartiendo su pasión por la astronomía con todo aquel que quiera levantar la vista al cielo y descubrir un poco más sobre el universo.

Con sucursales en Madrid y Toledo, donde concentran la mayoría de sus actividades, trabajan para acercar la astronomía a toda España y realizan observaciones en distintos puntos del país.