Fòrum en línia: Remota Patagonia Lodge, un viatge al confí del món

Comienza:
  21 de enero de 2021 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  21 de enero de 2021

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Us donem la benvinguda a Remota, un espectacular hotel situat a la Patagònia xilena que constitueix un lloc únic pel seu emplaçament i la seva arquitectura. Amb més de 7000 m² de superfície, i amb vistes privilegiades a la mar i la muntanya, Remota es troba només a 1,5 quilòmetres de Puerto Natales, porta d'entrada a Parc Nacional Torres del Paine, una de les meravelles naturals del món. A Remota, la natura és sempre la protagonista. El disseny de l'hotel, obra del premiat arquitecte xilè Germán del Sol, està inspirat en els històrics galpones d'esquila de Patagònia, perquè els hostes visquin i sentin la Patagònia en tot moment, també des de l'interior de l'edifici, gràcies als finestrals que permeten gaudir d'aquest paisatge extraordinari. És, a més d'una fita arquitectònica, un edifici ecològic i sostenible on cada detall deixa palès el compromís i el respecte pel medi ambient. Un refugi càlid i ecològic connectat amb l'exterior que inclou l'ús de materials nobles, fustes natives aromàtiques i els millors equips i productes per oferir un descans i desconnexió total. D'altra banda, l'hotel desenvolupa una gran diversitat d'excursions i activitats, adaptades a tot tipus de visitant, perquè els viatgers gaudeixin d'aquesta colpidora bellesa de la Patagònia xilena: els clients poden trobar navegacions, senderisme, cavalcades, ciclisme de muntanya, observació d'aus, pesca amb mosca i escalada en roca. Moltes d'aquestes excursions tenen lloc dins de el Parc Nacional Torres del Paine, mentre que les que es desenvolupen fora de parc sempre es duen a terme en propietats privades que treballen exclusivament amb Remota, el que garanteix una exclusivitat total als clients.

En aquest fòrum online, viatjarem fins a la zona més austral de Xile per conèixer de prop aquest prestigiós hotel i gaudir d'aquest espectacle natural que l'envolta. Ens acompanyes?

Pots apuntar-te aquí.

__________________________________

Os damos la bienvenida a Remota, un espectacular hotel situado en la Patagonia chilena que constituye un lugar único por su emplazamiento y su arquitectura. Con más de 7000 m² de superfície, y con vistas privilegiadas al mar y a la montaña, Remota se halla sólo a 1,5 kilómetros de Puerto Natales, puerta de entrada al Parque Nacional Torres del Paine, una de las maravillas naturales del mundo.

En Remota, la naturaleza es siempre la protagonista. El diseño del hotel, obra del premiado arquitecto chileno Germán del Sol, está inspirado en los históricos galpones de esquila de Patagonia, con el propósito de que los huéspedes vivan y sientan Patagonia en todo momento, también desde el interior del edificio, gracias a los ventanales que permiten disfrutar de ese paisaje extraordinario. Es, además de un hito arquitectónico, un edificio ecológico y sostenible donde cada detalle deja patente el compromiso y el respeto por el medio ambiente. Un refugio cálido y ecológico conectado con el exterior que incluye el uso de materiales nobles, maderas nativas aromáticas y los mejores equipos y productos para ofrecer un descanso y desconexión total.      

Por otra parte, el hotel desarrolla una gran diversidad de excursiones y actividades, adaptadas a todo tipo de visitante, para que los viajeros disfruten de esa sobrecogedora belleza de la Patagonia chilena: los huéspedes pueden encontrar navegaciones, senderismo, cabalgatas, ciclismo de montaña, observación de aves, pesca con mosca y escalada en roca. Muchas de estas excursiones tienen lugar dentro del Parque Nacional Torres del Paine, mientras que las que se desarrollan fuera del parque siempre se llevan a cabo en propiedades privadas que trabajan exclusivamente con Remota, lo que garantiza una exclusividad total a los clientes.