Fòrum en línia: Selves i deserts de Navarra

Comienza:
  10 de septiembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  10 de septiembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

A Navarra la naturalesa és de contrastos.

Aquest viatge ens farà visitar esplèndids paisatges molt diferents situats en un espai reduït. Al sud, a la depressió de l'Ebre, trobarem el desert estepari de les Bardenas Reales, a la zona mitjana ens aproparem a la Foz de Lumbier, i a nord, ja als Pirineus, recorrerem un dels boscos més ben conservats de tot Europa, la Selva de Irati.

Aquesta tarda, ens endinsem en aquesta màgica terra amb un dels nostres prescriptors preferits d'El País Viatges, Álvaro Planchuelo.

Inscriu-te al nostre Fòrum en línia clicant aquí.

També pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

SOBRE ÁLVARO PLANCHUELO

Álvaro Planchuelo es defineix com "arquitecte de professió, arqueòleg de vocació, ornitòleg d'afició i cooperant per convicció". La seva trajectòria professional l'ha portat a visitar més de 100 països, realitzant en diversos d'ells actuacions relacionades amb el patrimoni cultural i natural.

És el fundador i president de l'ONG Campaments Solidaris, que implanta petits ecocampaments turístics en zones remotes de l'Àfrica i Amèrica Central. També fa projectes de cooperació al Senegal, Mali i Guatemala.

____________________________________

 

En Navarra la naturaleza es de contrastes.

Viajar allí nos hará visitar espléndidos paisajes muy diferentes situados en un espacio reducido. Al sur, en la depresión del Ebro, encontraremos el desierto estepario de las Bardenas Reales, en la zona media nos acercaremos a la Foz de Lumbier, y al norte, ya en los Pirineos, recorreremos uno de los bosques mejor conservados de toda Europa, la Selva de Irati.

Esta tarde, nos adentramos en esta mágica tierra con uno de nuestros prescriptores favoritos de El País ViajesÁlvaro Planchuelo.

Inscríbete a nuestro Fórum online pinchando aquí.

También puedes seguir esta charla en directo a través de nuestro perfil de Facebook.

SOBRE ÁLVARO PLANCHUELO

Álvaro Planchuelo se define como "arquitecto de profesión, arqueólogo de vocación, ornitólogo de afición y cooperante por convicción". Su trayectoria profesional le ha llevado a visitar más de 100 países, realizando en varios de ellos actuaciones relacionadas con el patrimonio cultural y natural.

Es el fundador y presidente de la ONG Campamentos Solidarios, que implanta pequeños ecocampamentos turísticos en zonas remotas de África y Centroamérica. También hace proyectos de cooperación en Senegal, Mali y Guatemala.