-CANCEL·LAT- Fòrum en línia: Tibet, una cultura amenaçada

Comienza:
  20 de enero de 2021 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  20 de enero de 2021

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquesta tarda, el fotògraf Ángel López Soto ens parlarà de la seva última exposició Tíbet, una cultura amenazada. Després de la invasió xinesa de Tibet, que es consolida el 1959, la serralada de l'Himàlaia es converteix en testimoni fidel de l'èxode del poble tibetà. El fotògraf Ángel López Soto explora durant més de dues dècades diversos països de la regió de l'Himàlaia, Amèrica del Nord i Europa, realitzant un seguiment de l'exili obligat dels gairebé 150.000 tibetans a l'exili. Paisatges impossibles, monestirs, temples, llocs de pelegrinatge del budisme, presos polítics, el Dalai Lama i la vida a l'exili són els protagonistes de les imatges i textos que componen aquesta mostra.

TÍBET, UNA CULTURA AMENAZADA ens proposa un viatge per Tibet, Índia i Nepal. Un recorregut en el qual descobrir els llocs més emblemàtics de la regió més alta de la planeta, la història i la forma de vida d'un dels pobles més amenaçats del món.

Apunta’t a aquest fòrum online clickant aquí.

 

ÁNGEL LÓPEZ SOTO

Àngel López Soto és fotoperiodista. Es centra en temes d'actualitat, denúncia social i medi ambient. Els seus reportatges es publiquen en revistes i diaris de tot el món.

És, al costat d’Alfons Rodríguez i Juan Carlos de la Cal, un dels fundadors de GEA PHOTOWORDS, associació de fotògrafs, periodistes, cineastes i escriptors, lligada a tot el que afecta el Medi Ambient, els Drets Humans i la rica diversitat del nostre món en totes les seves formes i aspectes.

Alguns dels seus projectes i reportatges han estat realitzats amb la col·laboració d'UNICEF, Creu Roja, Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECI), United Nations Population Fund (UNFPA), Ajuda en Acció, Action Aid, Fundació Amigó i Fundació Vicente Ferrer, entre les més conegudes.

_______________________________

Esta tarde, el fotógrafo Ángel López Soto nos hablará de su última exposición Tíbet, una cultura amenazada.

Tras la invasión china del Tíbet, que se consolida en 1959, la cordillera del Himalaya se convierte en testigo fiel del éxodo del pueblo tibetano.

El fotógrafo Ángel López Soto explora durante más de dos décadas varios países de la región del Himalaya, Norteamérica y Europa, realizando un seguimiento del destierro obligado de los casi 150.000 tibetanos en el exilio.

Paisajes imposibles, monasterios, templos, lugares de peregrinaje del budismo, presos políticos, el Dalái Lama y la vida en el exilio son los protagonistas de las imágenes y textos que componen esta muestra.

TÍBET, una cultura amenazada nos propone un viaje por Tíbet, India y Nepal. Un recorrido  en el que descubrir los lugares más emblemáticos de la región más alta del planeta, la historia y la forma de vida de uno de los pueblos más amenazados del mundo.

ÁNGEL LÓPEZ SOTO

Ángel López Soto es fotoperiodista. Se centra en temas de actualidad, denuncia social y medio ambiente. Sus reportajes se publican en revistas y diarios de todo el mundo.

Es, junto a Alfons Rodríguez y Juan Carlos de la Cal, uno de los fundadores de GEA PHOTOWORDS, asociación de fotógrafos, periodistas, cineastas y escritores, ligada a todo lo que afecta al Medio Ambiente, los Derechos Humanos y la rica diversidad de nuestro mundo en todas sus formas y aspectos.

Algunos de sus proyectos y reportajes han sido realizados con la colaboración de UNICEF, Cruz Roja, Agencia Española de Cooperación Internacional (AECI), United Nations Population Fund (UNFPA), Ayuda en Acción, Action Aid, Fundación Amigó y Fundación Vicente Ferrer, entre las más conocidas.