Fòrum en línia: Variety Cruises, creuers íntims, creuers més segurs

Comienza:
  4 de febrero de 2021 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  4 de febrero de 2021

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquest mes ens visiten de nou els nostres amics de Variety Cruises, una naviliera grega amb més de 50 anys d'experiència i d'impecable treball que l'han convertit en la major companyia de creuers boutique del món.   En aquest fòrum online, coneixerem el seu increïble catàleg per a aquest nou any, on la varietat de destins i els seus meravellosos itineraris freguen de nou l'excel·lència. Croàcia, Costa Rica, Polinèsia francesa, Egipte, Seychelles, Cap Verd, Malta, Sicília, el riu Gàmbia i, per descomptat, Grècia, són alguns d'aquests evocadors destinacions on podrem viure experiències úniques: rutes dissenyades per visitar el major nombre de ports possible, on els viatgers podran a més gaudir d'activitats i excursions en grups reduïts per conèixer les cultures locals, gràcies a iniciatives de turisme responsable. A més, ens presentaran en primícia l'última incorporació a la seva flota: l’Elysium. En el món dels creuers boutique, com més petit, millor. Els vaixells de Variety Cruises es caracteritzen per tractar-se exclusivament de mega iots i velers que permeten, no només endinsar-se en badies i ports privats als quals seria impossible accedir amb embarcacions més grans, sinó que proporcionen una intimitat i una exclusivitat, al costat d'un servei premium, que són essencials avui dia per assegurar-nos unes vacances de somni i completament segures. No ho dubtis i puja a bord de l'experiència única de Variety Cruises apuntant-te aquí.

___________________________

Este mes nos visitan de nuevo nuestros amigos de Variety Cruises, una naviera griega con más de 50 años de experiencia  y de impecable trabajo que la han convertido en la mayor compañía de cruceros boutique del mundo.

En este fórum online, conoceremos su increíble catálogo para este nuevo año, donde la variedad de destinos y sus increíbles itinerarios  rozan de nuevo la excelencia. Croacia, Bali, Borneo, Costa Rica, Egipto, Seychelles, los grandes ríos de África y, por supuesto, Grecia,  son algunos de esos evocadores destinos donde podremos vivir experiencias únicas: rutas diseñadas para visitar el mayor número de puertos posible, donde los viajeros podrán además disfrutar de actividades y excursiones en grupos reducidos para conocer las culturales locales, gracias a iniciativas de turismo responsable.

Además, nos presentarán en primicia la última incorporación a su flota: el Elysium. En el mundo de los cruceros boutique, cuanto más pequeño, mejor. Los buques de Variety Cruises se caracterizan por tratarse exclusivamente de mega yates y veleros que permiten, no solamente adentrarse en bahías y puertos privados a los que sería imposible acceder con embarcaciones más grandes, sino que proporcionan una intimidad y una exclusividad, junto a un servicio premium, que son esenciales hoy en día para asegurarnos unas vacaciones de ensueño y completamente seguras.