Fòrum en línia: Viatge a les muntanyes orientals de Lleó

Comienza:
  7 de julio de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  7 de julio de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Descobreix el parc regional Muntanya de Riaño y Mampodre (anteriorment conegut com Parc Regional Pics d’Europa) i el parc nacional Pics d’Europa, ubicats a la Muntanya de Lleó, de la mà del fotògraf i videògraf Rubén Sánchez.  

Rubén ens mostrarà en directe alguns dels paisatges més increïbles d’aquesta zona, un territori desconegut i espectacular de la Muntanya de Lleó, que limita amb Astúries i Cantàbria. Un lloc d’enormes extensions de boscos, altes muntanyes, fauna salvatge, petits pobles amb encant i molta tranquil·litat.

Apunta't a aquest fòrum en línia punxant aquí.

O segueix aquesta xerrada en directe al nostre Facebook.

Apassionat de la natura, el paisatge i la fauna, Rubén dedica la major part del seu temps professional a la fotografia i vídeo de viatges. Amb una llarga experiència al cinema i la televisió com a realitzador de documentals, treballa per a Getty Images i els seus treballs es poden trobar a mitjans com National Geographic, Discovery Channel, Lonely Planet, Traveller, HBO o Netflix. A més, resideix a Prioro, una de les poblacions que s’integren dins del parc Muntanya de Riaño y Mampodre.  ______________________________________

Descubre el parque regional Montaña de Riaño y Mampodre (anteriormente conocido como Parque Regional Picos de Europa) y el parque nacional Picos de Europa, todos ellos en la Montaña de León, de la mano del fotógrafo y videógrafo Rubén Sánchez.

Rubén nos mostrará en directo algunos de los paisajes más increíbles de esta zona, un territorio desconocido y espectacular de la Montaña de León, que linda con Asturias y Cantabria. Un lugar de enormes extensiones de bosques, altas montañas, fauna salvaje, pequeños pueblos con encanto y mucha tranquilidad. 

Apasionado de la naturaleza, el paisaje y la fauna, Rubén dedica la mayor parte de su tiempo profesional a la fotografía y vídeo de viajes. Con una larga experiencia en el cine y la televisión como realizador de documentales, trabaja para Getty Images y sus trabajos se pueden encontrar en medios como National Geographic, Discovery Channel, Lonely Planet, Traveller, HBO o Netflix. Además tiene su residencia en Prioro, una de las poblaciones que se integran dentro del parque de Montaña de Riaño y Mampodre.