Fòrum en línia: Viatge a l’interior de Màlaga

Comienza:
  26 de octubre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  26 de octubre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Màlaga té molt més que costa. Aquesta província, situada a la Costa del Sol, és una destinació cobdiciada a l’estiu per les seves platges de sorra groga, però també amaga tresors al seu interior d’un alt valor històric i paisagístic. En aquest fórum online, farem un recorregut amb l'Elena Merín, del blog Mochileros de viaje, per alguns dels punts més destacats de l'interior de la província de Màlaga,  com ara el Torcal i els Dòlmens d'Antequera, el Caminito del Rey, la Serrania de Ronda i els recorreguts de la Gran Senda de Málaga, sense deixar de banda, per descomptat, algunes recomanacions gastronòmiques. Apunta’t a aquest fórum online punxant aquí.

O pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

Elena Merín va estudiar Periodisme a Barcelona i té més de 10 anys d'experiència com a especialista en comunicació digital i 2.0. També ha col·laborat en diversos fanzines de música (rock), la seva altra gran afició, i li apassiona la fotografia.

El 2011 va viatjar amb una motxilla a l'esquena a través del Rajasthan, a l'Índia, una de les seves vivències més interessants. Des de llavors, cada any intento fer una escapada.

El 2015 va crear el blog amb Mochileros de viaje amb l'objectiu d'oferir informació d'interès per a altres aventurers. Tota la informació i imatges són fruit de la seva experiència personal.

Col·labora:

________________________________

Málaga tiene mucho más que costa. Esta provincia andaluza, situada en la Costa del Sol, es un destino muy codiciado en verano por sus playas de arena amarilla, pero también esconde tesoros en su interior de un alto valor histórico y paisajístico.

 

En este fórum online, haremos un recorrido con Elena Merín, del blog Mochileros de viaje, por algunos de los puntos más destacados del interior de la provincia de Málaga, como el Torcal y los Dólmenes de Antequera, el Caminito del Rey, la Serranía de Ronda y los recorridos de la Gran Senda de Málaga, sin dejar de lado, por supuesto, algunas recomendaciones gastronómicas.

     

Elena Merín estudió Periodismo en Barcelona y tiene más de 10 años de experiencia como especialista en comunicación digital y 2.0. También ha colaborado en diversos fanzines de música (rock), su otra gran afición, y le apasiona la fotografía.

En 2011 viajó con una mochila a cuestas a través del Rajastán, en la India, una de sus vivencias más interesantes. Desde entonces, cada año intento hacer una escapada.

En 2015 creó el blog Mochileros de viaje con el objetivo de ofrecer información de interés para otros aventureros. Toda la información e imágenes son fruto de su experiencia personal.