Fòrum en línia: Viatges d’aventura a l’Àfrica amb Ankawa Safari

Comienza:
  28 de enero de 2021 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  28 de enero de 2021

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Alguna vegada has sentit la crida de l'Àfrica? T’apassionen els animals? Vols gaudir d'una experiència única i transformadora vivint un safari ple d'aventures?

Aquest mes ens visita Dani Serralta, d’Ankawa Safari, per parlar-nos de dos meravellosos viatges a l'Àfrica: Namíbia i Zimbabwe. En aquestes dues rutes, els viatgers podran explorar i aprendre, interactuar amb animals salvatges i conèixer projectes de protecció i conservació de la natura. Tot això de la mà de guies amb una contrastada experiència que convertiran el teu viatge en una autèntica aventura.

Si vols saber més sobre aquests increïbles safaris, apunta't a aquest Fòrum en línia clicant aquí.

SOBRE ANKAWA SAFARI

Amb seu a Livingstone, Zàmbia, i amb un reconegut prestigi internacional, Ankawa Safari són experts coneixedors de tot el territori africà, organitzant espectaculars safaris per tot el sud, est i centre del continent.

A més, des del seu inici, Ankawa Safari s'ha caracteritzat per creure fermament en el gran impacte positiu que el turisme pot produir al país visitat. D'aquesta manera, des del seu inici han apostat per projectes d'ajuda humanitària duts a terme de forma altruista i privada, per donar suport a les comunitats locals.

Així mateix, el viatger podrà participar en projectes de protecció dels animals i aprendre sobre conservació de la fauna salvatge. Una tasca que Dani Serralta completa oferint conferències en universitats i altres fòrums, on pretén conscienciar del perill d'extinció a què s'enfronten algunes de les espècies més emblemàtiques del continent africà.

_____________________________

¿Alguna vez has sentido la llamada de África? ¿Te apasionan los animales? ¿Quieres disfrutar de una experiencia única y transformadora viviendo un safari lleno de aventuras?

Este mes nos visita Dani Serralta, de Ankawa Safari, para hablarnos de dos maravillosos viajes en África: Namibia y Zimbabwe. En estas dos rutas, los viajeros podrán explorar y aprender, interactuar con animales salvajes y conocer proyectos de protección y conservación de la naturaleza. Todo ello de la mano de guías con una contrastada experiencia que convertirán tu viaje en una auténtica aventura.

     

SOBRE ANKAWA SAFARI

Con sede en Livingstone, Zambia, y con un reconocido prestigio internacional, Ankawa Safari son expertos conocedores de todo el territorio africano, organizando espectaculares safaris por todo el sur, este y centro del continente.

Además, desde su inicio, Ankawa Safari se ha caracterizado por creer firmemente en el gran impacto positivo que el turismo puede producir en el país visitado. De esta manera, desde su inicio han apostado por proyectos de ayuda humanitaria llevados a cabo de forma altruista y privada, para apoyar a las comunidades locales.

Asimismo, el viajero podrá participar en proyectos de protección de los animales y aprender sobre conservación de la fauna salvaje. Una labor que Dani Serralta completa ofreciendo conferencias en universidades y otros foros, donde pretende concienciar del peligro de extinción al que se enfrentan algunas de las especies más emblemáticas del continente africano.