Fòrum en línia: Viatjant amb Jorge Traver i… Espido Freire

Comienza:
  18 de noviembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  18 de noviembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Un dimecres més, torna al nostre fòrum en línia el nostre company Jorge Traver per inspirar-nos amb una nova trobada viatgera en la qual parlarà amb un dels nostres experts d'El País Viajes sobre aquesta passió que els uneix: viatjar.

I, en aquesta ocasió, viatge i literatura s'uneixen gràcies a una de les nostres prescriptores més estimades, l'escriptora Espido Freire, que ha realitzat, des de 2015, alguns dels viatges més evocatius i bells d'El País Viatges.

Inscriu-te a aquest fòrum en línia clicant aquí.  

ESPIDO FREIRE

Espido Freire va debutar com a escriptora amb "Irlanda" (Planeta, 1998, Premi Millepages), i any i mig més tard va aconseguir el Premi Planeta per la seva obra "Melocotones helados" (1999). Ha publicat també "Soria Moria" (Algaida, Premi Ateneu de Sevilla 2006), "Llamadme Alejandra" (Planeta, Premi Azorín 2017) i "Sobre la melancolía" (Planeta, 2019), a més de diverses novel·les juvenils, explorant també altres gèneres com la poesia, l'assaig o el teatre.

Col·labora i ha col·laborat amb els principals mitjans de premsa nacionals i publica en les revistes Harper's Bazaar, Influencers i Mujer Hoy. Ha impartit cursos de creació literària, d'expressió oral i escrita i en oratòria per a professionals i és directora del Màster de Creació Literària de la Universitat Internacional de València.

Com prescriptora d'El País Viajes, ha realitzat nombrosos viatges literaris des de 2015, en què els viatgers que l'acompanyen segueixen les petjades d'autors com Jane Austen, James Joyce, Karen Blixen o les germanes Brontë.

JORGE TRAVER

"Viatjar amb la ment oberta, alliberats de prejudicis i de pors, disposats a donar ia compartir el millor de nosaltres mateixos ... Viatjar deixant enrere el nostre petit univers protector, deixant anar amarres i aprenent a descobrir a tantes i tantes persones meravelloses que ens esperen en qualsevol racó perdut de món, carregades de somriures; veure per nosaltres mateixos i gaudir de cada dia ".

 

És la manera en què Jorge Traver ha recorregut el planeta, fins a aconseguir un dels majors privilegis que, sens dubte, poden aconseguir-se: no sentir-se estranger enlloc.

______________________________

Un miércoles más, vuelve a nuestro fórum online nuestro compañero Jorge Traver para inspirarnos con un nuevo encuentro viajero en el que charlará con uno de nuestros expertos de El País Viajes sobre esa pasión que les une: viajar.

 

Y, en esta ocasión, viaje y literatura se unen gracias a una de nuestras prescriptoras más queridas, la escritora Espido Freire, que ha realizado, desde 2015, algunos de los viajes más evocativos y bellos de El País Viajes.

       

ESPIDO FREIRE

Espido Freire debutó como escritora con “Irlanda” (Planeta, 1998, Premio Millepages), y año y medio más tarde consiguió el Premio Planeta por su obra “Melocotones helados” (1999). Ha publicado también “Soria Moria” (Algaida, Premio Ateneo de Sevilla 2006), "Llamadme Alejandra" (Planeta, Premio Azorín 2017) y “De la melancolía” (Planeta, 2019), además de varias novelas juveniles, explorando también otros géneros como la poesía, el ensayo o el teatro.

Colabora y ha colaborado con los principales medios de prensa nacionales y publica en las revistas Harper’s Bazaar, Influencers y Mujer Hoy. Ha impartido cursos de creación literaria, de expresión oral y escrita y en oratoria para profesionales y es directora del Master de Creación Literaria de la Universidad Internacional de Valencia.

Como prescriptora de El País Viajes, ha realizado numerosos viajes literarios desde 2015, en el que los viajeros que la acompañan siguen las huellas de autores como Jane Austen, James Joyce, Karen Blixen o las hermanas Brontë.

 

JORGE TRAVER

"Viajar con la mente abierta, liberados de prejuicios y de miedos, dispuestos a dar y a compartir lo mejor de nosotros mismos... Viajar dejando atrás nuestro pequeño universo protector, soltando amarras y aprendiendo a descubrir a tantas y tantas personas maravillosas que nos aguardan en cualquier rincón perdido del mundo, cargadas de sonrisas; ver por nosotros mismos y disfrutar de cada día".

Es la manera en la que Jorge Traver ha recorrido el planeta, hasta lograr uno de los mayores privilegios que, sin duda, pueden alcanzarse: no sentirse extranjero en ninguna parte.