Fòrum en línia: Viatjant amb Jorge Traver i… Juan Luis Arsuaga

Comienza:
  17 de febrero de 2021 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  17 de febrero de 2021

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Tenir l'oportunitat de viatjar al costat de Juan Luis Arsuaga és, sens dubte, un autèntic privilegi. Al seu costat, un viatge es converteix en una aventura cap a la història i evolució de l'ésser humà i de tot el que ens envolta. Aquest mes, en les nostres trobades viatgeres de Jorge Traver, rebem a aquest paleontòleg i divulgador de prestigi internacional per parlar de les seves properes aventures amb El País Viajes. Aquest any, ens esperen dos espectaculars viatges al seu costat. D'una banda, l'Equador i Galápagos, una fascinant aventura en què els viatgers i viatgeres viatjaran rere les petjades de Humboldt i Darwin, els grans naturalistes de la història.

I, d'altra banda, un captivador viatge a l'Àfrica per conèixer les grans exploracions geogràfiques del segle XIX, que tindrà el seu inici a la mítica illa de Zanzíbar. Des d'aquí, els viatgers i viatgeres podran internar-se al continent africà, tal com ho feien les caravanes d'exploradors, i conèixer alguns dels seus llocs més emblemàtics.

Apunta't a aquest fòrum online aquí.

SOBRE JUAN LUIS ARSUAGA

Juan Luis Arsuaga té un voluminós currículum acadèmic: és Doctor en Ciències Biològiques (UCM), director de el Centre d'Evolució i Comportament Humà (UCM-ISCIII) i Catedràtic de Paleontologia de la Facultat de Ciències Geològiques (UCM). Com codirector de l'Equip d'Atapuerca, va ser guardonat amb el Premi Príncep d'Astúries d'Investigació Científica i Tècnica en 1997. A més, és autor de nombrosos articles en revistes tan prestigioses com "Nature" o "Science" i de llibres de divulgació, un d'ells sobre Darwin.

 

SOBRE JORGE TRAVER

«Viatjar amb la ment oberta, alliberats de prejudicis i de pors, disposats a donar i a compartir el millor de nosaltres mateixos… Viatjar deixant enrere el nostre petit univers protector, deixant anar amarres i aprenent a descobrir a tantes i tantes persones meravelloses que ens esperen en qualsevol racó perdut de món, carregades de somriures; veure per nosaltres mateixos i gaudir de cada dia ».

És la manera en què Jorge Traver ha recorregut el planeta, fins a aconseguir un dels majors privilegis que, sens dubte, poden aconseguir-se: no sentir-se estranger enlloc.

________________________________

Tener la oportunidad de viajar junto a Juan Luis Arsuaga es, sin duda, un auténtico privilegio. A su lado, un viaje se convierte en una aventura hacia la historia y evolución del ser humano y de todo lo que nos rodea. Este mes, en nuestros encuentros  viajeros de Jorge Traver, recibimos a este paleontólogo y divulgador de prestigio internacional para hablar de sus próximas aventuras con El País Viajes.

Este año, nos esperan dos espectaculares viajes a su lado. Por un lado, Ecuador y Galápagos, una fascinante aventura en las que los viajeros y viajeras irán tras las huellas de Humboldt y Darwin, los grandes naturalistas de la historia.

Y, por otro lado, un cautivador viaje a África para conocer las grandes exploraciones geográficas del siglo XIX, que tendrá su inicio en la mítica isla de Zanzíbar. Desde ahí, los viajeros y viajeras podrán internarse en el continente africano, tal y como lo hacían las caravanas de exploradores, y conocer algunos de sus lugares más emblemáticos.

   

SOBRE JUAN LUIS ARSUAGA

Juan Luis Arsuaga tiene un abultado currículum académico: es Doctor en Ciencias Biológicas (UCM), Director del Centro de Evolución y Comportamiento Humano (UCM-ISCIII) y Catedrático de Paleontología de la Facultad de Ciencias Geológicas (UCM). Como co-director del Equipo de Atapuerca, fue galardonado con el Premio Príncipe de Asturias de Investigación Científica y Técnica en 1997. Además es autor de numerosos artículos en revistas tan prestigiosas como "Nature" o "Science" y de libros de divulgación, uno de ellos sobre Darwin.

 

SOBRE JORGE TRAVER

«Viajar con la mente abierta, liberados de prejuicios y de miedos, dispuestos a dar y a compartir lo mejor de nosotros mismos… Viajar dejando atrás nuestro pequeño universo protector, soltando amarras y aprendiendo a descubrir a tantas y tantas personas maravillosas que nos aguardan en cualquier rincón perdido del mundo, cargadas de sonrisas; ver por nosotros mismos y disfrutar de cada día».

Es la manera en la que Jorge Traver ha recorrido el planeta, hasta lograr uno de los mayores privilegios que, sin duda, pueden alcanzarse: no sentirse extranjero en ninguna parte.