Fòrum en línia: Viatjant amb Jorge Traver i… Valentín Dieste i Álvaro Planchuelo

Comienza:
  9 de diciembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  9 de diciembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquest mes, no pots faltar a una de les nostres cites favorites: les trobades viatgeres de Jorge Traver. En aquesta ocasió, el nostre company i viatger empedreït ha reunit dos pesos pesants d'El País Viajes: Valentín Dieste, professor i guia de viatges, i Álvaro Planchuelo, arquitecte i cooperant.

Els tres parlaran d’aquest passió que els ha portat a viatger per mig món i dels increïbles viatges que han realitzat com a prescriptors d’El País Viajes. Ens acompanyes?

Apunta’t a aquest fòrum en línia clickant aquí.

  VALENTÍN DIESTE

Valentí Dieste és guia de viatges. La seva vida ha girat i gira al voltant dels viatges. Professor, conferenciant i curiós del món, ha completat la seva formació en Història Antiga i Història de les Religions. La seva passió és la interpretació de mites i símbols de les diferents cultures, sobretot de les cultures antigues, que donen sentit al món i ajuden a l’ésser humà a realitzar-se en el seu dia a dia.

 

ÁLVARO PLANCHUELO

Álvaro Planchuelo es defineix com "arquitecte de professió, arqueòleg de vocació, ornitòleg d'afició i cooperant per convicció". La seva trajectòria professional l'ha portat a visitar més de 100 països, realitzant en diversos d'ells actuacions relacionades amb el patrimoni cultural i natural.

És el fundador i president de l'ONG Campaments Solidaris, que implanta petits ecocampaments turístics en zones remotes de l'Àfrica i Amèrica Central. També fa projectes de cooperació al Senegal, Mali i Guatemala.

  JORGE TRAVER

"Viatjar amb la ment oberta, alliberats de prejudicis i de pors, disposats a donar ia compartir el millor de nosaltres mateixos ... Viatjar deixant enrere el nostre petit univers protector, deixant anar amarres i aprenent a descobrir a tantes i tantes persones meravelloses que ens esperen en qualsevol racó perdut de món, carregades de somriures; veure per nosaltres mateixos i gaudir de cada dia ".

 

És la manera en què Jorge Traver ha recorregut el planeta, fins a aconseguir un dels majors privilegis que, sens dubte, poden aconseguir-se: no sentir-se estranger enlloc.

_______________________________

Este mes, no puedes faltar a una de nuestras citas favoritas: los encuentros viajeros de Jorge Traver. En esta ocasión, nuestro compañero y viajero empedernido ha reunido a dos pesos pesados de El País Viajes: Valentín Dieste, profesor y guía de viajes, y Álvaro Planchuelo, arquitecto y cooperante.

Los tres hablarán de esa pasión que les ha llevado a recorrer medio mundo y de esos increíbles viajes que han realizado como prescriptores de El País Viajes. ¿Nos acompañas?

   

VALENTÍN DIESTE

Valentín Dieste es guía de viajes. Su vida ha girado y gira en torno a los viajes. Profesor, conferenciante y curioso del mundo, ha completado su formación en Historia Antigua e Historia de las Religiones. Su pasión es la interpretación de mitos y símbolos de las diferentes culturas, sobre todo de las culturas antiguas, que dan sentido al mundo y ayudan a ser humano a realizarse en su día a día.  

ÁLVARO PLANCHUELO

Álvaro Planchuelo se define como "arquitecto de profesión, arqueólogo de vocación, ornitólogo de afición y cooperante por convicción". Su trayectoria profesional le ha llevado a visitar más de 100 países, realizando en varios de ellos actuaciones relacionadas con el patrimonio cultural y natural.

Es el fundador y presidente de la ONG Campamentos Solidarios, que implanta pequeños ecocampamentos turísticos en zonas remotas de África y Centroamérica. También hace proyectos de cooperación en Senegal, Mali y Guatemala.

JORGE TRAVER

"Viajar con la mente abierta, liberados de prejuicios y de miedos, dispuestos a dar y a compartir lo mejor de nosotros mismos... Viajar dejando atrás nuestro pequeño universo protector, soltando amarras y aprendiendo a descubrir a tantas y tantas personas maravillosas que nos aguardan en cualquier rincón perdido del mundo, cargadas de sonrisas; ver por nosotros mismos y disfrutar de cada día".

Es la manera en la que Jorge Traver ha recorrido el planeta, hasta lograr uno de los mayores privilegios que, sin duda, pueden alcanzarse: no sentirse extranjero en ninguna parte.