Fòrum en línia: Yunnan i Sichuan, la Xina inesperada

Comienza:
  15 de diciembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  15 de diciembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquest mes emprenem una gran aventura a través de les províncies més autèntiques i desconegudes de la Xina, Yunnan i Sichuan, on seguirem els passos de les antigues caravanes entre la Xina, Tibet i l'Índia. I l'encarregada de guiar-nos en aquest viatge únic serà Edith López, que porta, des de 2009, mostrant les meravelles d'aquesta Xina inesperada.

Un món a part i multicultural, paisatges espectaculars, pics majestuosos coberts de neu que s'eleven a més de 7.000m cap als extraordinaris cels blaus prop de la frontera tibetana, terrasses d'arròs que han estat com tallades en la muntanya pels agricultors d'una forma màgica durant segles, pobles que conserven intactes els seus cascos antics, monestirs tibetans on els monjos budistes encara toquen les seves banyes tibetanes amb sons llargs i profunds.

 

En definitiva, un espectacle totalment inesperat d'una gran diversitat cultural i de color.

Ens acompanyes?

Apunta't a aquest fòrum en línia clickant aquí.

Edith López resideix a Kunming, capital de Yunnan des de 2003. El 2009 va fundar la seva pròpia agència juntament amb el seu soci xinès. Des de llavors no només ha organitzat viatges, confeccionat personalment els itineraris i supervisat tots els serveis, sinó que sempre que pot acompanya els grups, ja que per a ella el més bonic de tot això és ensenyar al viatger aquest tresor que és Yunnan i que li ha robat part de l'ànima. El seu coneixement de país, de la seva cultura, dels seus costums i de l'idioma juntament amb la seva sensibilitat i simpatia natural, fan d'ella la guia perfecta.  

_________________________________

Este mes emprendemos una gran aventura a través de las provincias más auténticas y desconocidas de China, Yunnan y Sichuan, donde seguiremos los pasos de las antiguas caravanas entre China, Tíbet e India. Y la encargada de guiarnos en este viaje único será Edith López, que lleva, desde 2009, mostrando las maravillas de esta China inesperada.  

Un mundo aparte y multicultural, paisajes espectaculares, picos majestuosos cubiertos de nieve que se elevan a más de 7.000m hacia los extraordinarios cielos azules cerca de la frontera tibetana, terrazas de arroz que han sido como talladas en la montaña por los agricultores de una forma mágica durante siglos, pueblos que conservan intacto sus cascos antiguos, monasterios tibetanos donde los monjes budistas todavía tocan sus cuernos tibetanos con sonidos largos y profundos. 

En definitiva, un espectáculo totalmente inesperado de una gran diversidad cultural y de color.

¿Nos acompañas?

 

SOBRE EDITH LÓPEZ

Edith López reside en Kunming, capital de Yunnan desde 2003. En 2009 fundó su propia agencia junto con su socio chino. Desde entonces no sólo ha organizado viajes, confeccionado personalmente los itinerarios y supervisado todos los servicios, sino que siempre que puede acompaña a los grupos, ya que para ella lo más bonito de todo esto es enseñar al viajero este tesoro que es Yunnan y que le ha robado parte del alma. Su conocimiento del país, de su cultura, de sus costumbres y del idioma juntamente con su sensibilidad y simpatía natural, hacen de ella la guía perfecta.