Fòrum Online: Corea per a Hallyu Lovers

Comienza:
  5 de julio de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  5 de julio de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Dins el marc del festival K-Week que es celebra aquests dies a Madrid, B travel Xperience continúa amb el seu cicle especial dedicat a Corea .

Si ets aficionat a la cultura pop coreana o vols conèixer més sobre ella, l'associació HAN-A et proposa alguns plans que no pots perdret.

Més enllà dels llocs turístics que solen estar incluosos en els viatges organitzats i paquets turístics que ens porten a Corea, hi ha moltes altres atraccions de les quals podem gaudir.

El Kpop o pop coreà, per exemple, n'és una d'elles. Assistir a programes musicals de TV, disfrutar d'un concert, pendre un cafè amb les companyies musicals, visitar els seus museus, comprar CDs i merchandising...

Avui dia, les sèries i el cinema coreà arrasen a tot el món. Si ets un d'aquests adictes al gènere pots apropar-te als estudis de grabació i passejar pels escenaris de les seves series o  pel.lícules coreanes preferides. A més, existeixen diversos museus dedicats al cine, les sèries i els seus actors que esperen la teva visita.

Si ets un amant del manhwa, webtoon i literatura, llegir un llibre en un cafè-libreria o fer-te fotos amb personatges de còmic en un museu poden ser plans perfectes per tu.

********

En el marco del festival K-Week que se celebra en los próximos días en Madrid, B travel Xperience continúa con su ciclo especial dedicado a Corea .

Si eres aficionado a la cultura pop coreana o quieres conocer más sobre ella, la asociación HAN-A te propone algunos planes que no puedes perderte.

Más allá de los sitios turísticos que suelen estar incluidos en los viajes organizados y paquetes turísticos que nos llevan a Corea, hay muchos otros atractivos que disfrutar.

El Kpop o pop coreano, por ejemplo, es uno de ellos. Asistir a programas musicales de TV, disfrutar de un concierto, tomar un café junto a las compañías de música, visitar sus museos, comprar CDs y merchandising...

En la actualidad, las series y el cine coreano arrasan en todo el mundo. Si tú eres uno de esos adictos al género puedes acercarte a los estudios de grabación y pasear por los escenarios de tus series o películas coreanas favoritas. Además, existen varios museos dedicados al cine, las series y sus actores que están esperando tu visita.

Y si eres un amante del manhwa, webtoon y literatura, leer un libro en un café-librería o hacerte fotos con personajes de cómic en un museo pueden ser planes perfectos para ti.