Fòrum online: presentació del llibre «Si aprieta, no es de tu talla»

Comienza:
  9 de marzo de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  9 de marzo de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Un amor insà és de tot menys amor. Es tracta d'un espai emocional intens on perds el control sobre tu mateix i les circumstàncies. Una muntanya russa extrema on et topes amb pujades increïbles i baixades estrepitoses que t'acabaran comportant importants seqüeles. Sobre relacions sanes i amor propi aprofundeix la psicòloga Ciara Molina al seu llibre Si aprieta, no es de tu talla , del que parlem avui a la tarda a B the travel brand Xperience. A través de les pàgines d'aquest llibre, Ciara Molina ens ajuda a fer conscient el nivell d'insalubritat en què ens podem trobar, començant per l'absència d'amor propi, seguint per la dependència emocional, la codependència i desembocant a la tríada fosca de la personalitat: maquiavel·lisme, narcisisme i psicopatia. La psicòloga emocional ens ofereix una llum per il·luminar-nos el camí cap a la cocreació de relacions conscients i sanes i ens recorda que si fa mal, no és amor.

L’AUTORA

Ciara Molina García és psicòloga i escriptora de creixement i gestió emocional. Està llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona a 2001 i té un Màster en Direcció de Recursos Humans (2004). Comença la seva trajectòria professional en l'àmbit de la rehabilitació sociolaboral per a malalts mentals severs per, posteriorment, passar a redactar articles de psicologia evolutiva en un portal educatiu per a pares. Després de la seva especialització en Psicologia Organitzacional va participar en diversos programes de formació empresarial a Espanya i Colòmbia i, simultàniament, va dissenyar el 2010 el seu projecte CIARA MOLINA PSICÒLOGA EMOCIONAL® (www.ciaramolina.com), una consulta virtual, molt posicionada a les xarxes socials, on ofereix sessions en línia, un campus en línia amb números cursos de gestió i desenvolupament emocional, tallers, conferències i intervencions presencials a nivell particular i d'empresa.

__________________________________________________

Un amor insano es de todo menos amor. Se trata de un espacio emocional intenso donde pierdes el control sobre ti mismo/a y las circunstancias. Una montaña rusa extrema donde te topas con subidas increíbles y bajadas estrepitosas que te acabarán por comportar importantes secuelas.

Sobre relaciones sanas y amor propio ahonda la psicóloga Ciara Molina en su libro Si aprieta, no es de tu talla, del que hablamos en la tarde de hoy en B the travel brand Xperience.

A través de las páginas de este libro, Ciara Molina nos ayuda a hacer consciente el nivel de insalubridad en el que podemos encontrarnos, empezando por la ausencia de amor propio, siguiendo por la dependencia emocional, la codependencia y desembocando en la tríada oscura de la personalidad: maquiavelismo, narcisismo y psicopatía. La psicóloga emocional nos ofrece una luz para alumbrarnos el camino hacia la cocreación de relaciones conscientes y sanas y nos recuerda que si duele, no es amor.

LA AUTORA

Ciara Molina García es psicóloga y escritora de crecimiento y gestión emocional. Está licenciada en Psicología por la Universidad de Barcelona en 2001 y tiene un Máster en Dirección de Recursos Humanos (2004). Empieza su andadura profesional en el ámbito de la rehabilitación sociolaboral para enfermos mentales severos para, posteriormente, pasar a redactar artículos de psicología evolutiva en un portal educativo para padres. Tras su especialización en Psicología Organizacional participó en diversos programas de formación empresarial en España y Colombia y, simultáneamente, diseñó en 2010 su proyecto CIARA MOLINA PSICÓLOGA EMOCIONAL® , una consulta virtual, muy posicionada en redes sociales, donde ofrece sesiones online, un campus en línea con números cursos de gestión y desarrollo emocional, talleres, conferencias e intervenciones presenciales a nivel particular y de empresa.